Windows 10 får en enorm forbedring i trådløs lyd av Microsoft

Microsofts kommende massive Windows 10-oppgradering for en ikke så langt unna fremtiden vil slå sammen noen grunnleggende lydoverhalinger. OS vil endelig få hjelp til avansert lydkoding (AAC) over Bluetooth, noe som vil gi Windows-klienter mye flere valgmuligheter for Bluetooth-øretelefoner og -høyttalere. Windows Insiders kan prøve utviklingen akkurat nå.

Windows har lenge nettopp opprettholdt SBC og AptX over Bluetooth, men AAC-støtte åpner i tillegg potensialet for bedre lydkvalitet for Apples omfang av øretelefoner og gjennom iTunes eller Apple Music på Windows. Apple har tidligere ansatt spesialister for å konstruere «den kommende tidsalderen for medieapper for Windows», og AAC-støtte ville være en sterk forbedring for enhver potensiell Apple Music-applikasjon, eller rett og slett søle gjennom programmet.

Microsoft forbedrer også hvordan du velger Bluetooth-bidrag til Windows 10, så det er ikke forskjellige dingser lenger. Windows har i ganske lang tid avdekket ulike Bluetooth-profiler for øretelefoner og høyttalere, noe som forvirrer enkelte apper til å trekke ut at det er mange gadgets. Windows vil snart bare bruke et enkelt lydendepunkt for å endre til riktig Bluetooth-profil avhengig av om du lytter til musikk eller tar imot anrop.Dette er velkomne endringer i Windows for lydbrettet, men det er enda mer Microsoft kan gjøre her. EarTrumpet er en utrolig outsider-applikasjon som kan erstatte rammeplatens lydsymbol og lar deg kontrollere forskjellige ytelser, hodesett eller datastyrte til enkle omformere som er langt bedre enn Windows gjør.

I alle fall viser den følgende store Windows 10-oppdateringen seg å være en betydelig. Nylig avdekket Microsoft at det endelig vil fikse Windows 10-problemet der apper forbedres på mange skjermer når du fortsetter fra sikkerhetskopiering. Denne Windows 10-oppdateringen vil også inkludere Xbox Auto HDR-funksjonen for PC-spill, nye File Explorer-symboler og til og med Linux GUI-apper for designere.

Om Windows 10-oppdateringen

Windows 10 er endelig klar til å få årets første betydelige oppdatering, men den etterlengtede 21H1-oppdateringen ser etter alt å dømme ut til å være en av de minste når det gjelder nye funksjoner. Microsoft har endelig gitt det et ikke-spesialisert navn, som for tiden kalles Windows 10 May 2021-oppdateringen – rimelig tørt. Ved siden av dette har organisasjonen bekreftet oversikten over nye funksjoner som oppdateringen vil bringe til bordet for klienter, og den siste er en normal men skuffende tynn oversikt denne gangen. Det lave antallet funksjoner er i en slik grad at den største funksjonen til Windows 10 21H1-oppdateringen er støtte for eksterne kameraer ved åpning av PC-er.

Den fullstendige oppsummeringen av viktige nye funksjoner som kunder vil oppdage, konsoliderer i stor grad muligheten til å legge til rette for eksterne webkameraer for Windows Hello, uansett når et internt webkamera er gratis. Dette utvider graden av ansiktet åpent for Windows 10 PC-kunder. Den resulterende enorme oppdateringen formidler utførelsesflytninger opp til Windows Defender Application Guard, som øker andelen tid som gadgeten bruker på å sjekke rapporter – på denne måten gjør nabolaget visningen av den fungerende strukturen mer stødig. Det er på samme måte en overlegen utførelsesoppdatering som forbedrer den generelle sikkerheten og hvilen for synkronisering i tilfeller av øvelser langt unna.

Endelig har Microsoft i tillegg presentert en 'nyheter og interesser'-gadget på Windows 10-oppgavelinjen, slik at klienter desto mer instinktivt kan få tilgang til forskjellige stoffbidrag gjennom Microsofts administrasjoner. Den siste er sannsynligvis utstyrt for å bygge trafikk til Microsoft Bing-innholdsadministrasjoner, som spesielt står bak Googles kuraterte innholdsbidrag. Sistnevnte kommer merkelig nok også til mer etablerte varianter av Windows 10-arbeidsrammeverk, noe som innebærer at klienter som nettopp er kvalifisert for administrasjon og sikkerhetsoppdateringer også kan få de nye funksjonene.

Dette handler imidlertid om det, og Microsoft har tydeligvis lagret hovedfunksjonene for årets påfølgende funksjonsoppdatering med 21H2. Oppbevaringen av innstillinger og valg i samsvar med det som eksisterte på det tidspunktet, innebærer at Windows 10-klienter ikke vil møte noen vesentlig forskjell i bruksdesign – en liten suksess når man ser fraværet av nye funksjoner som gjør Windows 10 mai 2021-oppdateringen til en generelt kjedelig en.