What If Episode 7 To Show 'Party Thor' I What If Thor Was An Ene Child

'Hva om..?' er en animert superheltserie av den høyt elskede Marvel-serien, den første i sitt slag på Disney+! Dette showet kan sees på Disney+-halvdelen av det velkjente OTT-nettstedet Disney+ Hotstar. What If Episode 7 kommer neste gang, og fans er veldig spente på å vite om hva som er i vente.

'Hva om…?' har finjustert manusene til Marvel Cinematic Universe (MCU), en multimillion-dollar-franchise, og gjenskaper kjente og viktige hendelser fra filmene på overraskende måter. Regissert av Brian Andrews med AC Bradley som hovedforfatter, fokuserer Marvel Studios sin første animasjonsserie på forskjellige helter fra MCU, med en stemmebesetning som inkluderer en rekke stjerner som gjentar rollene sine. Den første sesongen som strømmes akkurat nå har mottatt mye kjærlighet og oppmerksomhet fra sin lojale Marvel-fanbase. De 6 episodene som er ute har fått enormt seertall og suverene seertall. Den har en IMDb-vurdering på 7,6/10 stjerner, Rotten Tomatoes-vurdering på 93 % og Metacritic-vurdering på 69 %. Fansen elsket spesielt episoden om Doctor Strange som er 'den øverste trollmannen' og beskytter jorden mot magiske og mystiske trusler. Denne rollen spilles av Benedict Cumberbatch i Marvel-filmene.

Hva om episode 7 forventede karakterer

What If Episode 7 kommer til å fokusere på karakteren til Thor. Andre karakterer inkluderer Uatu-The Watcher. Bortsett fra det er ikke mye kjent om den 7. episoden. Men vi vet at denne versjonen av Thor heter Party Thor, og det må være en grunn bak den som vi tipper vil bli avslørt når episoden kommer.Oppsummering av hva hvis...? Episode 6

Fansen har gjort forskjellige spekulasjoner om hva handlingen for denne episoden vil være. Hver uke florerer Internett av Marvel-fans som diskuterer de minste detaljene i hver eneste episode som kommer ut. De venter spent på å se hva som vil skje neste gang, neste plottvending, neste 'WOAH!' øyeblikk, og neste sjokk. Før vi går inn på detaljene i episode 7, her er en oppsummering av episode 6:

Episode 6 av 'Hva hvis...?' sesong 1 ble utgitt 15. september 2021. Den hadde tittelen 'Hva om... Killmonger reddet Tony Stark?' Fansen elsket åpenbart ideen om dette fordi de led et stort kollektivt hjertesorg da Tony Stark, Ironman, døde på slutten av Avengers Infinity War og alt de har ønsket siden den gang er at han på en eller annen måte skulle gjøre comeback. Selv om det ikke skjedde, var dette absolutt det nest beste. Imidlertid var hovedpersonen i denne episoden Killmonger.

Episoden begynte med en av de mest kjente scenene - Tony Stark tatt til fange av terrorister i Afghanistan! I selve historien var dette reisen hans til å endelig bli Ironman, men siden showet ikke holder seg til det originale plottet, skjedde noe uventet. Killmonger kom Tony Stark til unnsetning og reddet ham fra å bli tatt til fange! Dette betyr at han aldri vil bli Ironman fordi han aldri ble tatt til fange. Og forhåpentligvis leve lykkelig alle sine dager. Episoden endte med at Tony og Killmonger ble et team og utviklet droner sammen. Killmongers sanne intensjoner ble også avslørt og gjorde ting vanskelig for Tony Stark.

Hva om…? Episode 7 Forventet plot

Episode 7 av sesong 1 av programmet sendes 22. september 2021, onsdag kl. 03.00 ET, 12.30 IST og 08.00 BST.

Dette forventes å bli den tredje siste episoden av denne sesongen. Den nylige teaseren antyder at det kommer til å være en Thor-fokusert historie. Han har blitt omdøpt til 'Party Thor', noe som tyder på at vi vil se den morsommere, mindre seriøse siden av ham. Chris Hemsworth har også kommet tilbake for å gjøre voice-over for karakteren sin.