WayVs Lucas anklaget for å ha manipulert og jukset av et par kinesiske cybernauter som har bildebevis

Lucas Wong som representerer det kinesiske guttebandet WayV har blitt anklaget for juks og villedende av nettsamfunnet nylig. Kilder rapporterer at de to kinesiske nettbrukerne har bilder som bevis på påstandene deres. Her er alt du trenger å vite:

Om Lucas And Boy Band WayV

Lucas Wong er en rapper fra Hong Kong, han er også musikkartist og modell for den kinesiske og koreanske industrien. Han representerer det koreanske guttebandet NCT og er en aktiv del av den kinesiske underenheten kalt WayV.

WayV er navnet på den fjerde kinesiske underenheten til den koreanske guttegruppen kalt NCT. Det administreres av merker som SM og Label V.

Nylige påstander om Lucas

Lucas har nylig blitt anklaget av nettbrukerne. Han har blitt anklaget for å ha manipulert og jukset. Kildene til denne informasjonen er to anonyme nettbrukere som har bildebevis for å støtte påstandene sine.

Tidligere anklage fra Lucas' ekskjæreste

Lucas' kjæreste hadde tidligere anmeldt ham for å ha jukset og tvunget henne til å gi ham penger gjennom å manipulere kjæresten hans. Nå har de to nettbrukerne sendt inn en lignende klage mot ham på internett. De to anonyme nettsurferne hevder seg å være tidligere fans av boybandet. De bestemte seg for å snakke på et nettsted kalt Weibo, som er et nettsted for sosiale medier. Det var der de anklaget Lucas for å ha jukset og manipulert dem.

Uttalelsen fra klagerne

Klagerne eller de tidligere fansen til den 22 år gamle rapperen hadde mye å dele. De sa at rapperen henvendte seg til dem og forsøkte å sove med fansen. Fansen rapporterte at Lucas ba om kostbare gaver og hvordan han pleide å lyve for begge fansen. Han fortalte den typiske løgnen til hver fan av å være sannferdig og kun forpliktet til dem. Han forsikret dem om at han ikke datet noen andre enn dem.

En av de to andre cybernautene avslørte også hvordan Lucas en gang hadde invitert dem til en fest hjemme hos ham. De røykte og konsumerte alkohol der. De to tidligere fansen hevder at han lurte på bandmedlemmene sine, kalte dem uproduktive og frekke mens de chattet. Han sammenlignet seg med bandkameratene og var sjalu på suksessen deres. Han snakket også om farens mislykkede investeringer og hvordan han gikk gjennom en veldig vanskelig fase i livet med mye økonomiske problemer.

Bevis mot Lucas

De to fansen hevder at de stolte på Lucas og de trodde han var en veldig omsorgsfull og motivert person som visste å ta ansvar. Men de hevdet at nå føler de det motsatte om ham. De vet med sikkerhet at han har gjort dette før.

De hevder at han hadde tidligere forhold til mange av sine tidligere fans der han lurte dem på en lignende måte og tente på dem. Respondentene delte også bilder av Lucas hvor han kan sees i sengen sin. De brukte dette bildet som et snev av bevis for å støtte påstandene sine mot ham.