Utgivelsesdatoen for Ultraman sesong 2 for anime på Netflix våren 2022 er bekreftet

Introduksjon

Strømmegiganten Netflix har endelig avslørt den eksakte datoen når Ultraman sesong 2-anime vil bli offisielt utgitt. I denne sammenhengen har de delt en helt ny trailer med publikum. Antall prosjekter som har blitt utgitt over hele verden av produksjonshuset til Tsuburaya har blitt økt drastisk med et eneste motiv for å presse samlingen deres av Tokusatsu Franchise. Deres innsats har vist resultater på ulike måter. En av dem er denne kommende anime-serien Ultraman sesong 2. Dette prosjektet ble brakt til oss som et resultat av samarbeidet mellom studioet og Netflix. Den første delen av showet ble serialisert fra mangaen som ble skrevet av Eiichi Shimizu og illustrert av Tomohiro Shimoguchi . Den første sesongen ble utgitt på Netflix og høstet enorm popularitet som resulterte i kunngjøringen for den andre delen av strømmegiganten. Og nå er det bare et spørsmål om tid for fansen å se det med egne øyne.

Når skal vi se Ultraman sesong 2

Tidligere med bekreftelsen av en utgivelse i april som en del av anime-planen i kommende våren 2022-utgivelser. Netflix har sluppet den kuleste og beste traileren for Ultraman sesong 2, der det har blitt avslørt at Ultraman sesong 2 vil være tilgjengelig på strømmeplattformen over hele verden den 14.thapril i år.

Med utgivelsesdatoen bekreftet i den nye traileren og åpningstemaet er også ute, avslører traileren også det Maaya Sakamoto vil bli sett i teamet til Izumu. Hun ble også sett i det nye tilskuddet til Junichi Suwabe som karakteren Alien Pedanto som ble annonsert tidligere. Den kommende sesongen vil bli regissert av Kenji Kamiyama og Shinji Aramaki under studioene, Produksjon I.G. og SOLA Digital. Den andre delen kommer til å hype opp fansen ettersom vi vil se flere krigere hoppe inn i listene til de splitter nye episodene.

Als0 Les: Demon Slayer sesong 2 Entertainment District Arc CLIMAX TEASED i ny plakat

Sammendrag av forrige sesong

For nesten femti år siden kom lysets gigant som kom utenfra og er viden kjent som Ultraman for å redde menneskene og redde dem fra utryddelse. Men han forsvant etter det uten spor. Den menneskelige verten til Ultraman, Shin Hayata mistet alle minnene sine om å være helten. Han fant ut at sønnen hans ble født med en kropp som er mye kraftigere og mer robust enn resten av menneskene. SSSP, organisasjonen som jobbet fra skyggen og hjalp Ultraman med å oppfylle sitt oppdrag, avslører hemmeligheten til Hayata for ham. Etter det lager Hayata en drakt som ligner kraften til Ultraman. Han skal gjøre jobben sin en gang til.

I tilfelle du ikke har sett forrige sesong av Ultraman, kan du ta en rask titt inn i Ultraman sesong 1 før du hopper inn i å overskue den andre delen. Ultraman sesong 1 er tilgjengelig på strømmeplattformen til Netflix. Så hva synes du om traileren til Ultraman sesong 2? Kommer det til å sminke dine forventninger? Hva er mulighetene for at vi vil kunne se anime senere i vår? Gi oss beskjed i kommentarfeltet.

TaggerNetflix