Utgivelsesdato for Yellowstone sesong 4; Ting er ikke bra for Duttons

Traileren for Yellowstone Sesong 4 ble nylig publisert, og det ser ut til at den vestlige verden fortsatt lever og blomstrer. Yellowstones sesong 3-finale har fanget interessen til fansen, som er ivrige etter å lære hva som skjer videre.

Utgivelsesdato for Yellowstone sesong 4

Sesong 3 av Yellowstone ble avsluttet i august 2020, og satte fansen på en cliffhanger angående skjebnen til flere elskede karakterer. Fansen har nå ventet i nesten ett år på å finne ut hva som skjedde, men det ser ut til at de kanskje ikke må vente mye lenger. Utgivelsesdatoen for Yellowstone sesong 4 er satt til 7. november. Yellowstone sesong 4 vil bli utgitt på ukentlig basis en gang til.

Rollebesetning for den fjerde sesongen

Kevin Costner vil gjenoppta rollen som John Dutton, patriark av Dutton-familien, i Yellowstone. John driver ranchen med sine tre barn, Beth Dutton (Kelly Reilly), Kayce Dutton (Luke Grimes) og Jamie Dutton (Wes Bentley). Will Patton, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merill, Jefferson White, Gil Birmingham og Ian Bohen avrunder rollebesetningen.Les også: Imposters sesong 3 fornyet? Kommer Maddie tilbake for å stjele våre hjerter?

Sesong 4 Trailer

Så langt har alle trailerne for Yellowstone sesong 4 fokusert på de avsluttende hendelsene i sesong 3. Den nylig publiserte traileren, som ble sluppet 2. september, gjør det samme, men den dykker også ned i hva programmet har i vente for starten på sesong 4. Nedenfor er traileren til Yellowstone sesong 4

Kommer sesong 4 til å bli den siste sesongen?

Vi var ikke vitne til noen nye sesonger som ble erklært formelt med datoer, selv om vi tror det nylig har vært snakk om nok en Yellowstone-sesong. Vi snakker ikke bare om Yellowstone sesong 4, men det kan bli en ekstra sesong også. Vi antar at fansen er overlykkelige over at sesong 4 ikke er siste sesong og at enda en sesong er på vei.

Cole Hauser uttalte nylig at de vurderer sesong 5 av Yellowstone for mars måned 2021, og at fansen ville bli overlykkelige for å høre om det.

Mer informasjon

Vi vet at fans har ventet lenge, men Yellowstone sesong 4 slippes snart, muligens innen en måned eller to. Den 7. november 2021, søndag, kommer det en to-timers episode, og sesong 4 vil begynne å strømme den dagen.

Den er tilgjengelig på Paramount +.

Coronavirus Utbredt har tatt alt fra folket; det var noen problemer forårsaket av pandemien; ellers ville sesong 4 blitt sendt i juni; det gjorde det ikke, bare på grunn av pandemien.