The Sinner sesong 4 utgivelsesdato; Den kommer til Netflix i oktober 2021

Er du spent på å se den første episoden av den mest etterlengtede sesongen? Ja, endelig skjer det, The Sinner kommer snart ut med den første episoden noensinne av sin splitter nye sesong 4. Den nye sesongen av programmet er snart ferdig. For å vite alt om The Sinner sesong 4, følg med med oss, akkurat her!

Finn alt du vil vite om showet, 'The Sinner', akkurat her!

Serien utforsker de kriminelles reise gjennom øyet til en ekspert politidetektiv. Hvem er den skyldige? Hvordan blir de synderen? Hva var stimuleringen bak forbrytelsen? Du finner alt i denne sesongen. De tre foregående sesongene av showet hadde vært usedvanlig gode. Hele serien er en produksjon av en ekstraordinær bestselgende roman skrevet av Petra Hammesfahr. Hver sesong har lagt opp noen virkelig fantastiske og sjokkerende kriminelle historier. Harry Ambrose som detektiv for showet, har blitt godt likt av seerne.Den første sesongen av programmet ble sendt tilbake 2. august 2017. Sammen med oppturer og nedturer har de tre sesongene av programmet gjort det veldig bra. Fans av programmet ser nå over til den fjerde sesongen av programmet. Kriminaldramaserien har blitt rost av mange seere.

Når kommer The Sinner sesong 4, episode 1 ut?

‘The Sinner’ sesong 4 episode 1 kommer snart til å slippes. Episode én er satt og planlagt å ha premiere 13. oktober 2021 kl. 22.00 ET/PT, som er bare 3 dager unna. Du kan se den første episoden av sesong 4, kun på USA Network. I følge våre estimater vil denne nye sesongen av programmet inneholde totalt 8 episoder, med en kjøretid på 40-51 minutter. Episodene lanseres hver uke, onsdag.

Hvor kan du se The Sinner sesong 4, episode 1?

Som allerede nevnt ovenfor, kan den første episoden sees fra USA Network. Men hvis du vil se det på nettet, kan du logge inn på USA Networks offisielle nettsted, og du kan også laste ned USA-appen. Showet vil også bli streamet på nettplattformer Direct TV, Fubo TV, Sling TV, Xfinity Stream og Youtube TV. Hvis du fortsatt ikke har sett programmet, kan du finne de forrige sesongene av programmet på gigantiske strømmeplattformer til Amazon Prime Video, Vudu, Google Play, Microsoft Store, Netflix og Apple TV.

Hva kan vi forvente av The Sinner sesong 4, episode 1?

Sesong 4 av programmet vil definitivt fortsette der den slapp i siste episode av sesong 3. Vi forventer at historiene blir mer intense. Vi er sikre på at detektiven vil avdekke mange flere tragiske hemmeligheter og skjulte sannheter. Vil det også være rot i Ambroses liv? Vil Ambrose klare å løse mysteriet? Historien kommer til å bli mer kompleks fra nå av. Er du klar til å se «The Winner sesong 4 episode 1? Ikke glem å se den første episoden av sesong fire eksklusivt på USA Network.