The Punisher sesong 3 bekreftet? Her er hva Kevin Feige sa

The Punisher er en av de mest tiltalende karakterene gjennom tidene. The punisher er et amerikansk TV-show som karakteren fra en Marvel-tegneserie to sesonger har blitt sendt til nå og elskerne har ventet på en ny sesong. Punisher sesong 2 ble sluppet for mer enn to år siden 18. januar 2019, noe som ikke er tilfredsstillende for publikum i det hele tatt. Den første sesongen av Punisher ble lansert i 2017 og to år senere ble den andre sesongen lansert i 2019. Den første sesongen hadde 13 episoder som ligner på den andre sesongen som også hadde 13 episoder. Avstrafferen fikk en fantastisk respons fra publikum og fra skaperne også. The Marvels og Netflix var ganske fornøyd med ytelsen til The Punisher i begge sesongene. Da den ble utgitt fikk den en 8,5 og IMDB-vurdering som er en stor suksess for alle serier. Men selv om det var en stor suksess fra sesong 1 og sesong 2, bestemte Netflix seg for å avvikle den for sesong 3. I februar 2021 ble det fortalt av Netflix at Punisher sesong 3 ikke vil bli utgitt.

Hva fortalte Kevin Feige om The Punisher sesong 3?

Vi har noen veldig spennende og skjerende nyheter for fansen. Regissøren av Marvel Cinematic Universe, Kevin Feige, ble spurt om at vil publikum kunne se alle karakterene til Marvel, sa han at seerne helt sikkert vil kunne se alle karakterene i nær fremtid. Det ble bekreftet av regissøren av Marvel Cinematic Universe at karakteren til strafferen sikkert vil bli videreført i neste serie. Men det har ikke vært offisielle nyheter om The Punisher sesong 3-utgivelsen, men fra denne uttalelsen fra regissøren har vi fått en ide om at kanskje denne gangen kan The Punisher sesong 3 slippes. Siden Punisher sesong 1 og Punisher sesong 2 var en flott utgivelse og den ble elsket av publikum, forventer vi en sesong 3 med stor etterspørsel fra publikum.Cast Of The Punisher sesong 3

Når vi snakker om rollebesetningen, vil vi se hovedrollen komme denne gangen med noen få stjerner som gjester.

Oppdateringen er at Punisher-karakteren har blitt fornyet, men vi venter bare på en offisiell oppdatering angående utgivelsesdatoen til punisher sesong 3. Også hvis vi ikke kan se punisher sesong 3, hvordan skal vi se at Marvel er kommer til å innlemme punisher-karakterer i en annen serie. Så den forventede rollebesetningen er Ben Barnes, Amber Rose Revah, Daniel Webber, Paul Schulze, Jason R. Moore, Michael Nathanson, Jaime Ray Newman, Deborah Ann Woll, Josh Stewart, Floriana Lima, Giorgia Whigham.