The Bachelorette sesong 18, episode 2 Sendedato og strømmealternativer

Etter lang ventetid, The Bachelorette sesong 18 er endelig her! Vi så alle den første episoden av programmet. Og nå gleder fansen seg veldig til å vite hva som skjer videre i historien. Det er et veldig populært amerikansk reality-TV-program. Den første sesongen av showet kom ut i 2003. Showet hadde premiere på ABC-nettverket og har fortsatt å opprettholde sin konsistens. La oss ikke utsette lenger og hoppe rett inn i diskusjonen om The Bachelorette sesong 18, episode 2. For å vite alt om det, følg med oss.

Når kommer The Bachelorette sesong 18, episode 2 ut?

Vi så allerede hva som skjedde tidligere i kjærlighetsspillet TV reality show. Den første episoden var underholdende for publikum. Men fansen venter fortsatt på å se det faktiske dramaet i showet. Bachelorette sesong 18, episode 2 er klar og planlagt å sendes den kommende 26. oktober 2021, som er bare noen få dager unna. Episoden som vanlig kommer til å komme på det faste nettverket til ABC-kanalen skarp klokken 20.00 i henhold til Eastern Time. Så er du klar til å utfolde hva som skjer videre i dette datingspillet til realityprogrammet?Hvor kan du se The Bachelorette sesong 18, episode 2?

Showet er åpenbart tilgjengelig på ovennevnte, ABC Network. Men hvis du ikke har tilgang til ABC-kanalen, hvordan kan du se den? Vel, vi har en løsning på alle problemene dine, og vi har også et svar på dette. Du kan også finne showet bare ett klikk til den offisielle ABC-nettsiden. Man kan finne alle episodene der. Du kan også få showet på andre nettbaserte strømmeplattformer til YouTube TV og DirecTV.

Les også: Saturday Night Live sesong 47, episode 4; Hvem skal være vertskap for det?

Hva skjer i The Bachelorette sesong 18, episode 2?

Vel, pass på siden vi har noen spoilere av neste episode til deg, som venter akkurat her. Gjennom årene har showet vært et utmerket sted for amerikanere å finne ut kjærligheten til deres kjærlighet. Dette datingspillet består av kjærlighet, sinne, kamp, ​​tristhet og alt du noen gang kan be om. Showet har vært et flott underholdende sted for alle seerne der ute.

Denne nye sesongen av showet er med den veldig vakre Michelle Young. Hun har vokst opp i byen Minnesota og jobber for tiden som barneskolelærer. Hun er bare 28 år gammel og er et voksende ungt hjerte. Vent, lurer på om du har sett henne et annet sted eller ikke? Gjett, hva hun var en andreplass i showet, The Bachelor sesong 25.

Tayshia Adams og Kaitlyn Bristowe, som har vært vertskap for showet tidligere, har igjen returnert for å spille rollen som medverter for showet. 30 menn er valgt ut fra hele Amerika for å imponere Michelle. Vil disse 30 mennene klare å komme gjennom Michelles hjerte. For ytterligere flere oppdateringer om de nyeste filmene og seriene, hold kontakten med oss.