Spoiler: ANT MAY DEAD i Spiderman No Way Home

Introduksjon

Vel ... vel ... vel ... den nyeste traileren har vist oss noe som kan bevise seg selv som noe hjernestormende. Ja, dagens tema kommer til å være tante Mays sannsynlige død. Den siste traileren til den kommende MCU-filmen Spider-Man: Ingen vei hjem har avslørt ulike detaljer om denne filmen. I tidligere trailere for denne kommende filmen har vi sett de fem medlemmene av Sinister Six komme etter Peter Parker ( Tom Holland ). alfred molina kommer til å gjenoppta rollen som Doc Ock, Jamie Foxx kommer tilbake som elektro, og til slutt, Willem Dafoe skal bringe tilbake Green Goblin igjen. De forrige trailerne har vist oss at de slemme gutta ikke kjenner igjen Peter Parker (Tom Holland) som Spider-Man de leter etter.

Bortsett fra det faktum at den kommende Spider-Man: No Way Home kommer til å presentere massevis av nye karakterer, kan vi se i traileren at filmen også får mange karakterer til å komme tilbake! Forelskelsen til Peter Parker, Marry Jane ( Zendaya ), og hans beste kompis, Ned ( Jacob Batalon ) går tilbake til filmen og havner til slutt i dype problemer for Peter som vi kunne se i den siste traileren. I tillegg til det, tante May ( Marisa Tomei ) og Happy Hogan ( Jon Favreau ) vender tilbake for å veilede Peter ut av alt dette rotet og redaktøren av avisen, The Daily Bugle, J. Jonah Jameson ( J.K. Simmons ), som også var med i den forrige filmen Spider-Man: Far from Home, dukker opp i traileren som hovedkraften som hjernevasker vanlige folk mot Spider-Man.Hva skjer egentlig?

Så, hva skjedde egentlig i traileren som tvinger oss til å se den som en potensiell dødsdom for tante May? Midt i traileren så vi at Spider-Man står overfor en av skurkene, Green Goblin. Og midt i denne situasjonen er det tante May. Mens Green Goblin kaster en bombe i retning tante May, dykker Tom Hollands Peter Parker inn for å fange bomben. Men vi så at Spider-Man ikke kunne stoppe bomben til slutt, og bomben eksploderte uten å gi noen en ny sjanse. Etterpå kunne vi se en scene, med tante May. Hun løp og omgivelsene rundt henne og belysningen så like ut som den forrige sekvensen med bomben. Selv om traileren stopper her, kan dette være et signal om tante Mays sannsynlige død.

Nå, hva er den faktiske betydningen av tante Mays død? Spider-Man-serien presentert av Marvel Cinematic Universe har aldri vist historien der Peter Parker faktisk blir Spider-Man. Dette betyr at Peter Parker aldri har fått tid til å erkjenne døden til onkelen ben parker. Som vi har sett helt fra begynnelsen at onkel Ben er død, kan vi anta at Peter nå kan se tantens død som hans vendepunkt.

For ikke å si høyt, men denne teorien om tante Mays død er bare noen spekulasjoner antatt av fans som oss. Som vi alle vet, har MCU alltid en tendens til å sjonglere med sinnet til fansen og deres redigeringsevner. Tante May vil kanskje bare overleve eksplosjonen, eller som etter Peters onkels død, hun var hovedvergefiguren bak Peter, så kanskje det vil være fornuftig å gi henne scenen?