Ryan Reynolds og Blake Lively tilbringer salig partid i NYC midt i skilsmisserykter

Hollywood-par Blake Lively og Ryan Reynolds tilbringer for tiden tid med hverandre i New Yorks gater. De kan sees snakke og le rundt hverandre. Blake, 34, stakk en stilig svart rullekrave inn i et par jeans med høyt midje som hun satte inn med et Gucci-belte rundt den slanke midjen. Ryan, 45, derimot, hadde på seg et par Nike Blazer Mid Off-White All Hallow's Eve joggesko designet av avdøde Virgil Abloh.

Paret tilbringer tid sammen etter at Ryan Reynolds avsluttet opptakene til sin nye film Åndelig som vil slippes i 2022. Da Ryan Reynolds annonserte at han vil ta litt fri fra å skyte, gjorde dette kona Blake Lively glad, bekrefter innsidekilder.

Er Ryan Reynolds endelig i ferd med å skilles? Vi vil fortelle deg alle detaljer om at dette skjer eller ikke.Akkurat nå fra desember 2021 tilbringer paret litt alenetid i New York.

Fans på den annen side har kjempet på Twitter som om en mynt har to sider, paret har også to sider, og de kan sette kursen mot skilsmissen fordi det har blitt laget teorier for dem også hvordan nesten alle maktpar i Hollywood har blitt separert slik at det ville ikke rart om det er deres tur nå.

Vi vil dele flere detaljer i tilfelle vi hører noe.