Razer Blade 14 er det perfekte eksempelet på en liten og kraftig bærbar PC

Blade 14 er Razers første helt nye gaming-laptop, som bringer selskapets eksklusive førsteklasses håndverk til størrelse og komponent.

Razer Blade 14 ser ut til å være identisk med alle andre Razer Blade bærbare fra utsiden. Chassiset i aluminium, RGB-tastaturet, den trehodede slangelogoen og den subtile svarte følelsen er alle til stede. Razer Blade 14 er et unikt produkt. Det er første gang en AMD-prosessor dukker opp i en Blade. Ryzen 9 5900HX-prosessoren har blitt brukt av Razer for å produsere den kraftigste 14-tommers gaming-laptopen noensinne.Razer har vært i stand til å legge til Nvidias toppmoderne RTX 3070 og RTX 3080 mobile grafikkort på grunn av AMDs effektivitet. Dette er den første bærbare datamaskinen med disse CPUene i en 14-tommers formfaktor. Asus Zephyrus G14, som har toppet listen over beste spillbærbare datamaskiner av alle typer året før, vil være den kraftigste på RTX 3060.

Blade 14 er ikke billig. Testenheten vår kostet 199,99, og for det beløpet vil mange forbrukere være berettiget til å kreve en større skjerm. På den annen side bør denne bærbare datamaskinen være på listen din hvis portabilitet er avgjørende for deg. Ingen andre steder kan du finne en bedre balanse mellom ytelse, spesifikasjoner og byggekvalitet.

Razer Blade 14 er den ultimate gaming-laptopen for deg hvis du leter etter den største kraften per pund. Fjorten tommer er selvfølgelig ikke nok skjerm for alle, spesielt i denne prisklassen, og mange kjøpere kan være forberedt på å gi avkall på den fancy RGB og noen få bilder per sekund i bytte mot Zephyrus G14 og G15s utrolige batterilevetid. Bladet har noen få mangler, inkludert et dårlig webkamera, fingeravtrykkbevaring i chassiset og en høy prislapp, men hvis ingen av disse er dealbreakers for deg, ser jeg ingen grunn til å ikke anbefale det. Det er ikke noe annet på markedet som ligner det.

TaggerDYRT SPILL-PC LAPTOP RAZER BLADE 14 ANMELDELSE ANMELDELSE