Prins William vitser om å få flere barn med Kate Middleton; Er det et HINT av noe slag?

Går ned fra scenen! I en kongelig utflukt som nylig skjedde, Prins William klyp kona hertuginne Kate middleton om muligheten for å få et barn til. Og mens emnet var åpent, virket det som om prins William ikke var overbevist om ideen om å få et fjerde barn.

Kate (40 år) og William (39 år) besøkte tilfeldigvis Clitheroe Community Hospital som ligger i Lancashire, England den 20thjanuar (torsdag) i år. Hensikten med besøket deres var å ha noen samtaler med arbeiderne som jobber hardt i helsesenteret for å beskytte samfunnet fra grepet av COVID-pandemien. Vi kunne se det smilende ansiktet til hertuginnen av Cambridge når hun vugger en baby av en tilskuer. Men på den annen side så ikke prins William ut til å være så komfortabel med at kona hennes ble for følsom med babyen. Han klype de ansatte som sto i nærheten og sa «Ikke gi kona mi flere ideer!» da Kate overleverte barnet til moren sin, ertet prins William sin kone og sa «Ikke ta henne med deg».Dette kongeparet som giftet seg tilbake i april 2011, har allerede 3 barn. De er foreldre til prins Louis (3 år), prinsesse Charlotte (6 år) og prins George (8 år). Da de var på ferie i Yorkshire, England, i januar 2020, ga hertuginnen av Cambridge et hint om at prins William ikke viste noen form for interesse for et fjerde barn. Hun spøkte med det til en fan og sa at hun ikke trodde William vil ha et barn til. 'Jeg tror han ville være bekymret,' konkluderte hun.

En kilde avslørte til nyhetsmagasinet US Weekly i oktober 2019 at hertuginnen av Cambridge ville elske å få et barn til. På den annen side nevnte en annen intern kilde nylig at prins William tror tre barn er mer enn nok for dem.

Tilbake i februar 2021 la innsideren også til at det å være mor til fire barn alltid var en del av planen til hertuginnen av Cambridge. Kilden la også til at de tok seg god tid, men William og Kate kom til slutt til samme avgjørelse om det fjerde barnet. Kate har ønsket å ta med et barn til for å inspirere William, og etter lang tids uenighet tror William endelig også at han er klar til å sette pris på rammen om en trygg familie som han aldri hadde i barndommen.

På det bestemte tidspunktet nevnte den indre kilden det Dronning Elizabeth II ville vært i tårer for å se et annet medlem slutte seg til den kongelige blodlinjen. Foreløpig gjør hertugen og hertuginnen av Cambridge seg klare til å nå hver milepæl i livet deres som familie. De prøver sitt beste for å gi barna en minneverdig jul tilbake i 2021.

De tre barna til William og Kate var ikke de eneste som fikk den store behandlingen på juledagen. Etter å ha gått gjennom et tøft år, ønsket William også å gjøre denne julen spesiell for kona Kate, og han overrasket Kate med et fantastisk armbånd.