Outriders gir spesielle gaver i spillet som en unnskyldning. Vite hvorfor?

Outriders-utviklere, People Can Fly, har beklaget den steinete lanseringen av de nye serverne og takket spillerne for deres tålmodighet og gitt dem noe for å gjøre dem glade. Dessuten prøver de å gjøre opp ved å gi ut gaver i spillet som en unnskyldning.

Hva er gaven?

Spillerne som har ventet på at oppdateringen skal lastes ned mellom 31. mars og 11. april vil motta belønningene i spillet fra utvikleren. Utviklere har ikke fortalt nøyaktig dato ennå. Brukere vil motta et våpen som vil være til nytte for dem i senere stadier, noen spillvalutaer kalt Titanium og en Frustrasjon Emote.

Hvem vil være kvalifisert for belønningene?

Brukerne med karakterene på høyeste nivå vil motta belønningen. Hvert nivå vil definere hvor mye valuta de er kvalifisert til å vinne og hvor kraftig våpenet de vil motta.People Can Fly takket dem også for å være lojale mot spillet til tross for at serveren gikk ned. Senere publiserte selskapets myndigheter et utdrag på Reddit som forklarer alle mulige årsaker til problemene.

The Game- Outriders

For lesere som ikke er klar over spillet. Her er oppskriften!

Outriders er et videospill og er tilgjengelig på Play Station og Xbox. Det er et virtuelt spill som spilles med to venner om gangen. Denne typen spill trenger en stabil internettforbindelse og servere for å fungere uten stans.

Og noen uker tidligere slet People Can Fly-utviklere med å opprettholde serverne i høyeste kvalitet. Og en dialogboks vil dukke opp hver gang en bruker logger på spillet skrivefeil er en nettverkstilkobling, mens problemet var i serverne.

Hva er nytt etter oppdateringen?

kilde: twitter

Etter oppdateringen var brukerne glade og fornøyde, men etter å ha logget tilbake ble de overrasket. Alle brukere har mistet dataene sine. Som et resultat gikk alle brukerne som var på nivå 100 tilbake til nivå 50.Patchen som ble oppdatert i går kveld fungerte ikke som den skal, og om morgenen sa mange brukere angivelig at dataene deres ikke var der.

Noen brukere begynte å ta opp problemet på det offisielle Twitter-håndtaket til People Can Fly. Men noen sluttet å spille til patchen er oppdatert igjen.

Utvikleren sa: 'Vi er klar over og dypt lei oss for at noen brukere fortsetter å støte på en inventartørking.Vi gjør alt vi kan for å løse dette problemet, både på serveren og på spillsiden.Planen vår er fortsatt å jobbe med gjenoppretting for alle berørte kontoer.»

Utvikleren People Can Fly ga ut en unnskyldning senere samme dag. De uttalte det faktum at de prøver å gjenopprette alle tapte data. Og de vil jobbe med stabilitetsspørsmålene så snart som mulig. Men denne unnskyldningen gjorde brukere bekymret. Brukeren som har investert tid og energi var frustrerte. Situasjonen blir mer rotete mellom utviklerne og brukerne.

TaggerOutriders Folk Cam Fly Folk kan fly