One Punch Man sesong 3 utgivelsesdato BEKREFTET for 2022 og hva vi vet

Introduksjon

Kraft ... vi ønsker alle en slags kraft som gjør oss sterkere mentalt eller fysisk. Nå, som navnet tilsier, anime One-Punch Man er basert på en fyr som heter Saitama som beseirer fienden med rå styrke. Alt han trenger er ett enkelt slag for å gjøre det. Overpowers MC føles kult. Men er ikke dette for mye? Uansett... One-Punch Man er en action-forsterket anime som også inneholder en god del komedie. den overveldede MC-en til anime Saitama kjeder seg siden han er for sterk til å ha en god kamp. Så han begynner å lete etter en likeverdig motstander. Animeen er basert på mangaen med samme navn illustrert av Yusuke Murata .

Etter at den første sesongen hadde premiere tilbake i oktober 2015, har denne animeen samlet en dedikert fanbase som er forelsket i en karakter som er for mektig til at han ikke en gang svetter mens han kjemper. den eneste ulempen med anime? Det uutholdelig lange gapet mellom avdragene. Ikke rart at fanboer som oss vil vite mer om Saitama og de andre karakterene.

Nå, som 2ndavdraget ble avsluttet for over to år siden, la oss ta en titt på One Punch Man sesong 3 og utgivelsesdatoen.Forventet utgivelsesdato for One Punch Man sesong 3

Den andre delen av One-Punch Man ble sendt 9thapril 2019 på den digitale plattformen Hulu og ble samtidig sendt på Tokyo TV i Japan, og etter å ha sendt 12 solide episoder med en seertid på 23 minutter for hver episode, avsluttet den 2.ndjuli 2019. En spesiell episode av andre sesong ble også sendt på Aichi TV og Osaka TV på 2.ndapril 2019.

Nå … vi beklager å si at ingen offisiell kunngjøring har blitt gjort angående utgivelsen av One-Punch Man sesong 3, så vi kan ikke slukke tørsten din med en eksakt dato. Men vi kan fortelle deg at ventetiden din ikke vil være nytteløs – den 2ndsesongen ble sendt nesten 4 år etter 1stsesong avsluttet. Dessuten pågår mangaen for øyeblikket, og tiltrekker seg flere fans mens vi snakker.
Så du kan si at studioet bak den tredje delen vil legge litt ekstra krefter og mer tid på å lage One-Punch Man sesong 3 ettersom den andre sesongen ble sterkt kritisert for å presentere en dårlig animasjonskvalitet. Tatt i betraktning alle fakta og informasjon, kan vi si at du kan se frem til One Punch Man sesong 3 blir sendt en gang i 4.thkvartal 2022 eller 1stkvartal 2023.

Les også: Squid Game sesong 2: Kommer Netflix tilbake med en ny sesong i 2022?

Forventet plott for sesong 3

Det forventede plottet for One-Punch Man sesong 3 vil trolig trekke flere spennende kamper mellom Monster Association og Hero Association. Du kan se frem til å se fantastiske kamper mellom heltene fra S-Klasse og medlemmene av monsterforeningen. Kort sagt, søkelyset vil skifte fra vår MC Saitama til andre helter en stund. Utenom det, hvis One Punch Man sesong 3 dekker så mye, kan vi også forvente å se en intens kamp mellom Saitama og Orochi, kongen av alle monstre.