My Hero Academia sesong 6 utgivelsesdato bekreftet for 2021?

Introduksjon

Vel ... når du har nådd her, det laveste nivået i helvete, antar jeg at du er en Otaku eller Weeb eller hva du er. Men en ting er sikkert at du har sett eller ser på en av tidenes beste Shonen-anime ' My Hero Academia .' Faktisk begynte du sannsynligvis å se anime fordi en av dine jevnaldrende foreslo at du liker 'Bro! denne animen er dum! Prøv dette.' Så i dag er det vi snakker om den sjette sesongen av denne animeen. Ja, du hørte meg... for ikke så lenge siden ble 'My Hero Academia sesong 6' annonsert og produksjonen pågår for øyeblikket. Som vi alle vet har den siste eller femte sesongen avsluttet sin 25thepisode i går (25thseptember 2021) som startet sendingen 27thmars i år. Som vi kunne se den siste sesongen gikk både heltene og skurkene gjennom noen tøffe situasjoner og ble sterkere på forskjellige måter. Så en ting vi er sikre på er at den kommende sesongen også vil ta denne følelsen til neste nivå med de nye episodene.

Utgivelsesdato for My Hero Academia sesong 6

Rett etter avslutningen av sesong 5 har studio «Bones» tatt stafettpinnen for My Hero Academia sesong 6 umiddelbart (du forstår sikkert nå hvorfor artistene ser ut som levende korps ikke sant?) som nå er i produksjon med TOHO-animasjon. Men for å være ærlig er det svært lite nyheter å være trygg på om den kommende utgivelsen. Noen fans er fornøyde med historien, og noen fans er tydeligvis ikke det. Men med å holde den dumme (ikke så dumme) statistikken til side, ser vi frem til den største buen til denne animeen (ifølge mangaen) som skal animeres som har blitt satt opp av sesong 5-finalen. Tingene som gjorde den siste sesongen bra på en eller annen måte er presis animasjon og intense sekvenser i «My Villain Academia». Men hvis studioet fortsetter å følge mangaen, vil disse forsvinne sammenlignet med tingene som kan forventes fra My Hero Academia sesong 6, som kommer til å serialisere manga-buen kalt 'Paranormal Liberation War.'Forventet plott for My Hero Academia sesong 6

Ja vel ... noen av dere stiller spørsmål i tankene dine som sesong 5 er helt vridd. Hvordan endte det opp med å snu rekkefølgen av buer og endte opp med at My Villain Academia-buen fremhevet skurkene? Men du bør vite at det ubevisst skapte scenen for at de kommende viktige sammenstøtene kunne finne sted i orden. Hvis siste episode av sesong 5 følges grundig, vil du forstå at dette betyr en større krig i navnet til Paranormal Liberation Front som nå vil operere under sin sjef Shigaraki Tomura. Når det gjelder Shigaraki, kommer han til å bli mye sterkere og utgjøre en større trussel mot menneskeheten, og når det gjelder Our Shonen MC Izuku Midoriya som allerede mestret teknikken med blackwhip med hjelp av Endeavour, vil fortsette å utforske nye krefter som er skjult under navnet av «En for alle». Det er ikke noe å si hvordan animeen vil bringe den til live, men fansen kan i det minste være rolig og vite at sesong 6 allerede er på vei!