My Hero Academia Kapittel 334 Les online og utgivelsesdatooppdateringer

My Hero Academia er en japansk-basert superhelt-mangaserie som følger historien til en gutt som er født uten superkrefter i et land der besittelse av superkrefter anses som normalt. Superhelt-mangaserien er serialisert i Weekly Shonen Jump og er skrevet av Kohei Horikoshi. Serien kom først i juli 2014 og er en til sammen kombinasjon av 32 uavhengige bind. Serien har mottatt en Harvey-pris og har gitt opphav til forskjellige spinoffs som My Hero Academia: team-up, My Hero Academia: Splash, My Hero Academia- Vigilantes. Hovedpersonen i historien er IZUKU MIDORIYA som drømmer om å bli en helt uavhengig av den konstante barndommens mobbing fra vennen hans fordi han mangler superkrefter. Historien utfolder seg for tiden sin siste saga og superheltene prøver å redde byen fra ondskapen etter beste evne, men denne gangen har innbyggerne i stedet vendt seg mot heltene. Så, hva er i vente for My Hero Academia Chapter 334?

Alt om det kommende kapittelet

Ettersom historien ender med at stjernen og Tomuras kropp brister, vil My Hero Academia Chapter 334 bekrefte om Tomura faktisk er død eller ikke, og kapittelet vil vise kjølvannet av hendelsen og hvordan Japan kommer til å håndtere ytterligere angrep fra ondskapen.My Hero Academia Chapter 334 er klar til å sendes denne søndagen 21. november 2021. På grunn av variasjoner i tidssoner vil imidlertid tidspunktet for utgivelsen variere fra ett sted til et annet.

  • JAPAN - 01.00 21. november
  • USA/CANADA- 10.00 21. november
  • Storbritannia - 16.00 21. november
  • Europa - 17.00 21. november
  • India - 21.30 21. november

Til nå har ingen spoilere blitt utgitt, og råskanningene kan komme to til tre dager før. Men å se episoden direkte øker faktisk interessen. For å lese den kommende episoden på nettet, kan fans gå til den offisielle nettsiden til VIZ MEDIA'S eller kan til og med se den på MANGA-UP med Shonen Jump eller Mangaplus. Episodene her er tilgjengelig gratis.