Mitrasphere A New Fantasy RPG fra Cruchyroll er nå tilgjengelig for nedlasting for både iOS og Android

Crunchyrolls nyeste fantasy RPG, Mitrasphere, er nå tilgjengelig for iOS- og Android-smarttelefoner. Spillet ble først utgitt i Japan i 2017, hvor det mottok syv millioner nedlastinger.

Hvert år undersøker vi hundrevis av nye mobilspill og velger det beste for deg å spille. Det er ikke så enkelt som du kanskje tror. For det første, fordi det ikke er nok tid til å undersøke alt, siler våre redaktører og anmeldere gjennom haugene med spill som lanseres hver måned og velger de som vi mener har størst potensial. Årlig slippes titusenvis av mobilspill, og vi har bare så mye tid til å spille dem.Den globale utgivelsen har samlet opptil 100 000 forhåndsregistreringer før lanseringen denne uken, noe som er imponerende gitt at det er en original IP. Forhåndsbestillere vil motta 800 Sea Crystals, en 4-stjerners Magic Device kjent som Heroic Upa, og en gratis 10-pull som vil sikre et 4-stjerners våpen. Mitrasphere er satt i et univers der gylne krystaller faller fra et tre på himmelen, et hav. Handlingen dreier seg om mennesker.

Crunchyroll Games har annonsert at Mitrasphere, et samarbeidende fantasy-RPG, vil bli utgitt for iOS og Android i vest, i samarbeid med utvikler Bank of Innovation og live-operasjonssjef JetSynthesys. Forhåndsregistrering er nå tilgjengelig på App Store for iOS og Google Play for Android.

Mitrasphere er satt i et univers der gylne krystaller faller fra et tre på himmelen, et hav. Handlingen følger mennesker som har blitt forbannet av skjebnen og har bestemt seg for å slå tilbake. Spillere vil kunne delta i en rekke scenarier, inkludert hovedhistorien, bosskamper, eldgamle raid og andre aktiviteter.

USA, Canada, Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay, Venezuela, Mexico, Australia, New Zealand, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Norge og Sverige er blant nasjonene hvor spillet vil være tilgjengelig.

Nedenfra og ovenfra går to verdener rundt havhimmelen. Gylne krystaller faller fra himmelen fra et massivt tre som flyter i vannet. Den forbløffende kraften til disse steinene har evnen til å forandre alles og alles liv. De som blir truffet av krystallene har ett av to utfall: et evig liv i rikdom eller et endeløst liv med lidelse.

Som et resultat fikk disse krystallene navnet 'Mitra', som betyr både håp og katastrofe. Dette er historien om en landsby hvis innbyggere sakte forvandles til trær, om en jente som er slaveret hvis ord ingen forstår, om en kriger fra et knust rike som mistet både stolthet og lem, og om fremmede fra en annen verden hvis forutbestemte fremtid spår katastrofe for landet. Når de modige velger å trosse sin skjebne, vil et kompass peke dem i riktig retning.

Spillet vil snart være tilgjengelig for forhåndsregistrering, og du kan registrere deg for å bli varslet når det skjer på deres offisielle nettside, samt følge dem på Twitter. På App Store og Google Play er Mitrasphere nå tilgjengelig. Det er et gratis-å-spille spill som inkluderer kjøp i appen.