Lost In Space sesong 3 utgivelsesdato; Planlegger Netflix en spin-off etter seriefinalen?

Introduksjon

Vi har en hel masse oppdateringer og nyheter klare til å bli delt med deg om noe som vi alle er begeistret for. Tapt i verdensrommet Sesong 3 er på vei. Før vi begynner, la oss diskutere opprinnelsen litt. Lost in Space er en amerikansk sci-fi TV-serie og den sendes på strømmegiganten Netflix. Serien er i utgangspunktet tilpasset fra en amerikansk TV-serie fra 1965 som også hadde samme navn.

Hva handler denne serien om?

Emnet for serien er den eventyrlige reisen til en gruppe kolonialer hvis romfartøy blir avledet fra den faktiske kursen. Siden utgivelsen av den første sesongen har denne spesielle serien fått en egen fanbase. Den tredje delen av serien ble annonsert av Netflix 9thmars 2020. Bare for deg å vite at denne kommende tredje delen vil være den siste for denne serien. Den siste delen av serien begynte opptakene 9thseptember i 2020 og avsluttet alt den 14thjanuar 2021.



Forventet utgivelsesdato for Lost in Space sesong 3

Så ... er du spent på Lost in Space sesong 3? Satser på at du venter spent, ikke sant? Vel ... heldigvis er ventetiden nesten over fordi den kommende sesongen nå banker på dørene våre ettersom utgivelsesdatoen for denne sesongen har blitt erklært. Ja ... den kommende Lost in Space sesong 3 har etter planen premiere 1stdesember i år på Streaming-plattformen til Netflix.

Hva sier direktøren?

Historien om Robinsons ble bestemt på å bli delt inn i tre deler fra starten av. Showrunner Zack Estrin sa at helt fra starten har de alltid forventet denne spesifikke serien om Robinsons som en trilogi. Han la til at det er en unik reise for en familie delt inn i tre deler og har en klar begynnelse, midte og slutt. Det er også nødvendig å nevne at alle disse karakterene bare sliter med å fortsette i hver episode – hvis noen må hvile seg litt før neste mål – det er John, Penny, Judy, Dr. Smith, Maureen , Don West, Will og The Robot. Og også, kyllingen Debbie. Så mens denne historien om «Lost in Space» sakte når en spennende slutt, ser han frem til å fortsette å utforske nye fabler med kameratene sine på Netflix, og med alle de store mulighetene foran seg.

Les også: Stranger Things sesong 4: Millie Bobby Brown gir STOR DØDSFLAGG til denne karakteren i finalesesongen

Sammendrag av Lost in Space sesong 3

Lost in Space sesong 3 vil presentere den siste fasen av kampen til Robinson-familien. Farene er mye mer intense, og de vil gå gjennom sin ultimate test. Etter at Judy, Will, Penny og roboten ble sittende fast på en mystisk planet for et år siden, må de nå vise 97 kolonialer en vei gjennom katastrofal evakuering. Familien til Robinson vil ikke bare slite med deres følelsesmessige sammenbrudd, men vil også takle smerten ved å være isolert fra sine kjære, mens de kolliderer med den største romvesenimpedansen.

offisiell trailer