Lisa Bonet DUMPET Jason Momoa på grunn av Amber Heard UUKSKANDAL på Aquaman-settet

Jason Momoa og Lisa Bonet var et av de mest elskede parene i Hollywood. Deres splittelse kom som et sjokk for fansen. Nå er alle villige til å vite årsaken bak splittelsen deres. La oss lese flere detaljer i denne artikkelen.

Ifølge flere medieoppslag, Amber Heard er hovedårsaken bak denne splittelsen. Det ryktes at Lisa Bonet dumpet Jason Momoa fordi han var utro mot henne. Skuespilleren var utro mot sin kone med Amber Heard. Jason Momoa jobbet med Amber Heard i filmen Aquaman og det tapte riket . Det ryktes også at Amber Heard flørter med Jason på settene. De to ble nærme på settene. Duoen deler fantastisk kjemi på skjermen, og det ser ut som om romantikken deres på skjermen ble til virkelighet. Det er imidlertid ingen bekreftelse på dette ryktet.Nylig ropte fansen også ut Amber Heard for å ha brutt Jasons ekteskap. Fansen tror at hun er hovedårsaken bak denne splittelsen. Noen fans hevder at hun gjentar mønsteret. Amber Heard var tidligere ansvarlig for brudd Johnny Depp sitt forhold til Vanessa Paradis. Depp slo opp med sin daværende partner Vanessa Paradis etter at han begynte å jobbe med Amber Heard. Like etter giftet han seg med Amber Heard. Paret hadde en rotete splittelse og en kaotisk skilsmisse. Nå tror fansen at Amber Heard gjør det samme med Jason Momoa. Vel, vi kan ikke si hva som lager mat mellom Jason og Amber.

Helt siden Jason og hans kone har kunngjort har alle kommet med sin egen teori. Tidligere, Emilia Clarke fikk skylden for denne splittelsen. Det ryktes at Jason Momoa har en affære med Emilia. De to spilte sammen i Games of Thrones-serien. De hadde en sydende kjemi på skjermen. Det ryktes at Momoa og Clarke er ganske glad i hverandre, og dette kan være årsaken til Jason Momoas skilsmisse. Senere viste denne nyheten seg å være falsk. Lisa Bonet og Emilia Clarke deler et vennlig bånd, og Emilia er på ingen måte ansvarlig for Jason og Lisas splittelse.

Jason Momoa og Lisa Bonet begynte å date i 2005. Paret har to barn. Deres eldste barn ble født i 2007. Lisa Bonet fødte deres andre barn i 2008. Lisa Bonet har en datter Zoe Kravitz fra hennes eksmann, Lenny Kravitz . Jason Momoa og Lisa Bonet giftet seg i 2017. De kunngjorde bruddet 12. januar 2022. De la det ut på Instagram. Selv etter splittelsen bryr de seg og respekterer hverandre. De delte også at kjærligheten mellom dem vil være den samme. De avslørte også at de går fra hverandre da de ønsker å gi hverandre plass.

På arbeidsfronten vil Jason Momoa neste bli å se i Aquaman and the Lost Kingdom. Filmen er en oppfølger til Aquaman utgitt i 2018. Rollelisten i filmen inkluderer Amber Heard, Patrick Wilson , Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison og Nicole Kidman. Innspillingen av filmen er avsluttet, og den kommer på storskjerm 16. desember 2022.

TaggerAmber Heard Aquaman og det tapte riket Emilia Clarke Jason Momoa Johnny Depp Lenny Kravitz Lisa Bonet Vanessa Paradis Zoe Kravitz