Last Of Us PS5 Remake CONFIRMED med TLOU 2 Director's Cut og Multiplayer Mode

De siste av oss er et av de beste spillene der ute med sin fantastiske historie og fantastiske action-thriller-eventyrspill. Mens historien fokuserer på Joel, en grådig overlevende fra en farlig post-pandemisk verden, som sakte har mistet moralen etter tapet av datteren, og Ellie, en ung jente med sin kamp for å finne ekte menneskelig forbindelse, tvinges sammen og må reise på tvers av USA på leting etter et svakt håp for menneskehetens fremtid. Og nå kommer en Last Of Us PS5 Remake snart.

Spillet ble utgitt i 2013 og fra da har alle som elsker konsollspilling spilt det en gang. Mens TLOU 2 er den andre delen av franchisen og har også blitt utgitt for Ps5 og har også blitt elsket av fansen, men selv om den er flott, føler noen at det bare er et forsøk på å få ut mer juice fra den første delen.The Last of Us PS5 Remake

Ifølge en kjent industriinnsider, Tom Henderson, kommer The Last of Us PS5 Remake-spillet nærmere slutten av utviklingsprosessen og kan bli utgitt i siste del av 2022.

Mens mange også har delt at nyinnspillingen allerede er ferdig og er nå bare i sluttfasen. Mens det er importer en del av spillet for å teste det, slik at det ikke vil ha problemer når det utgis for konsollen.

Selv om flere ting er, er det fortsatt bot blitt fortalt av Offisielt først at Sony ikke har gitt noen offisiell kommentar om at Last of Remake kommer eller ikke. mens det er flere prosjekter under Naughty Dog, kan vi forvente at et av prosjektene er The Last of us PS5-remake.

En annen grunn til å tro dette er denne tweeten.

Les også: One Piece Chapter 1038 Utgivelsesdato, råskanninger og spoilere

The Last of Us 2 Multiplayer og The Last of Us 2 Directors Cut

Mens TLOU 2 flerspiller og direktører vil være der allerede, men det er ingen sikkerhet når det kommer ut og når det kan forventes. mens Studioet er opptatt med andre prosjekter, så de kan gi litt innsikt i dette snart, når det kommer eller ikke kommer.

Hva jobber Studio med for tiden?

Vel Virker som akkurat nå The Naughty Dog jobber med et Battle Royale-spill som også skal presse serien av det samme slik at det kan få flere seere. Nylige trender er serier og spill som utvikler seg samtidig.