KOMMER Cole Sprouse og Lili Reinhart sammen? Ryktene er spennende alle Riverdale-fans

Vel, vi vet at fans der ute ville elsket å se Cole Sprouse og Lili Reinhart komme sammen igjen! Men er ryktene der ute faktisk sanne? Foreløpig vet vi alle Riverdale sesong 6 strømmer på Netflix-plattformen! Sesong 6 av showet har nylig blitt lansert, men betyr det Lili og Cole er villige til å gi forholdet deres en ny sjanse? Vel, følg med oss ​​for å vite alt, akkurat her!

Dater Lili Reinhart og Cole Sprouse virkelig hverandre?

Vel, jeg beklager å knuse hjertet ditt, men Lili og Cole dater ikke hverandre! Så langt vet vi at de to ikke kommer sammen igjen! Jeg vet at Riverdale 6 for øyeblikket er tilgjengelig på Netflix! Men det betyr egentlig ikke at Lili og Cole er tilbake! Begge er definitivt sett sammen på skjermen, men er egentlig ikke sammen utenfor skjermen!Men vi vet alle at Lili Reinhart og Cole Sprouse hadde et av-og-av-forhold! Forholdet deres varte i nesten 3 år! Paret begynte å date hverandre tilbake i 2017! Det var først i fjor da de bestemte seg for å avslutte forholdet for en gang for alle! Selv før de gjorde forholdet offisielt, mistenkte Riverdale-fans at det er mer enn vennskap mellom de to!

Både skuespilleren i den berømte Netflix-serien, Riverdale, har egentlig ingen harde følelser for hverandre! Begge typer ble gjensidig enige om å sette en pause på forholdet deres! Tilbake i januar 2020 hadde de liksom en idé om at forholdet snart vil falle fra hverandre! Så snart i mars samme år, tilsto paret først bruddet! Riverdale-fansen var tydeligvis veldig triste over bruddet. Men vi kunne egentlig ikke stoppe det som er ment å finne sted!

Begge stjernene har ikke vært så sosiale i forholdet og det store bruddet deres! Lili og Cole elsker begge privatlivet deres og setter stor pris på fans som ikke håner dem for deres livsavgjørelser! Lili har også sagt at hun aldri ville diskutere forholdsspørsmålene sine offentlig, da det er svært personlig for henne! Dessuten foretrekker Cole å ikke bli forstyrret i sitt private liv på grunn av fansens hat og slemme kommentarer!

Hvem dater Cole Sprouse og Lili Reinhart for tiden?

Vel, for tiden er Cole Sprouse i et kjærlig forhold til en kanadisk modell, Ari Fournier ! Begge er for øyeblikket et av de mest hektiske, hete, unge parene i bransjen! Stjernen bekreftet først datingryktet sitt med Ari Fournier i år, i juli måned! De er virkelig søte sammen.

Men vi vil ikke nekte, fansen foretrekker fortsatt Lili og Cole som et par! Vi ville elske å se Lili Reinhart og Cole Sprouse komme sammen, men så langt er de egentlig ikke sammen! Men for ikke å glemme, begge fortsetter fortsatt å være venner! Dessuten, når det kommer til Lili, er hun for øyeblikket ikke sammen med noen! For flere slike saftige oppdateringer og sladder om trendkjendisene i bransjen, følg med med oss, akkurat her!