Kid Cosmic sesong 3 utgivelsesdato; Har Netflix allerede fornyet det?

Kid Cosmic forteller om eventyrene til en kreativ og energisk ungdom som bor i en tynt bebodd ørkenlandsby sammen med sin frisinnede bestefar. Når han avdekker 5 Cosmic Stones of Power på et ødelagt romskip, ser det ut til at guttens drømmer om å bli en helt går i oppfyllelse. Han samler en gruppe lokale helter for å avvise et angrep av utenomjordiske invasjoner for å ta tilbake steinene.

Mens de lokale heltene legger ut på en galaktisk reise for å samle de gjenværende Stones of Power og redde galaksen i sesong 2, lærer Kid Cosmic hva som kreves for å bli en genuin leder. Men har Netflix annonsert en Kid Cosmic sesong 3?

Amanda C. Miller, Jack Fisher, Keith Ferguson, Lily-Rose Silver, Fred Tatasciore og Bobby Moynihan gir alle sine stemmer til serien. Kim Yarbrough, Cree Summer og Tom Kenny avrunder stemmebesetningen.Ved slutten av sesong én , Kid hadde kjempet mot jordstyrkene, de nøyaktige heltene han elsket, men når makten står på spill, blir de motstandere. Når Kid finner den sanne kraften til grønnsteinen hans, telekinesis, beseirer teamet til slutt Earth Force.

Sesong to var like spennende som sesong 1, og med et så flott løp, kan det være en Kid Cosmic sesong 3 på Netflix?

Utgivelsesdato for Kid Cosmic sesong 3

Netflix har ikke bekreftet en utgivelsesdato for sesong 3, men det antas at den tredje sesongen vil være tilgjengelig på Netflix innen slutten av året.

Vi tror at produksjonsprosessen for Kid Cosmic sesong 3 er fullført, ettersom Netflix fornyet serien for en andre og tredje sesong på samme tid i august, og den andre sesongen debuterte i september.

Streameren må bare oppgi en offisiell utgivelsesdato. Hvis en tredje sesong ikke slippes før slutten av 2021, regner vi med at den siste sesongen vil bli utgitt tidlig i 2022.