Kanye West DUMPER og ERSTTER Kim Kardashian med «UNGE» Julia Fox etter DESPERATE forsøk på å få henne tilbake

Vi vet alle om denne store kjendissplittelsen! Kim Kardashian og Kanye West skiller deres veier og setter en stopper for deres alderslange forhold! Begge har vært sammen med hverandre siden 2012. Delingen deres er et stort sjokk for hele bransjen. For øyeblikket dater begge en annen person. Så prøver de to å gjøre hverandre sjalu? Eller er det bare en ensidig avtale? Vel, for å vite alt, følg med oss, akkurat her!

Kim Kardashian og Kanye West har bestemt seg for å si det siste farvel til hverandre!

Etter å ha kjent hverandre i godt 17-18 år, bestemte de to seg for å sette en stopper for forholdet. De to har datet hverandre i godt 8 år. Men det ser ut som om de to har bestemt seg for å si farvel til hverandre! Tilbake i februar, i fjor i 2021, bestemte Kim seg for å reise en skilsmissesak mot sin syv år lange ektemann, Kanye West.Ifølge våre kilder var splittelsen et resultat av en enorm kamp mellom de to. Det ser ut som om begge hadde problemer med hverandres «se på livet»-perspektivet. Det er klart at begge ønsket forskjellige ting. Selv om Kanye prøvde til en grense for å få ting til å fungere, og prøvde også å overbevise Kim om å komme tilbake med ham. Men Kim mente det ville være best for de to å si fra om ekteskapet.

Begge kjendispersonlighetene har bestemt seg for å gå sammen med sine fire barn. Begge kan ha skilt veier fra hverandre, men den evige gjensidige forståelsen og vennskapet mellom de to eksisterer fortsatt mellom de to.

Hvem dater Kim Kardashian og Kanye West for tiden?

For øyeblikket dater Kim og Kanye begge forskjellige mennesker. Per nå har Kim Kardashian blitt sett på Bahamas med Pete Davidson . Det ser ut til at de to hadde markert en flott start på året, ved å nyte en hyggelig solfylt ferie på «The Bahamas». De to nyter hverandres selskap og ser ut til at ting sakte og jevnt blir alvorlig mellom de to.

På den annen side er Kanye West for tiden involvert i Julia Fox . Akkurat som hennes ekskone, hadde han også gjort forholdet sitt offentlig. Men hei vent der, det er ikke slutten på historien, siden Kim tror Kanye bare prøver å gjøre henne sjalu ved å date Julia Fox!

Kanyes trekk for å date Julia Fox, er bare enda et forsøk fra ham på å gjøre Kim sjalu?

Kim Kardashian har nylig åpnet opp om sitt syn på Kanye Wests nye forhold til Julia Fox. Hun tror personlig at Kanye dater Julia Fox, bare for å gjøre henne sjalu. Ikke bare det, men hun sa at Julia selv vet at Kanye bare roter med ham.

Men gjett hva, Kanye prøver kanskje noen ganger til, siden ingenting kommer til å smelte ned Kim Kardashian. Våre indre kilder sier at Kim egentlig ikke bryr seg om hvem Kanye er sammen med, siden hun for tiden er veldig fornøyd med sin nye kjæreste, Pete Davidson. Vel, inntil vi får noe nytt om dette emnet, følg med oss, for å vite mer om ferske og varme oppdateringer om Hollywood-kjendiser og mye mer.