Jennifer Aniston angrer på at hun valgte en karriere fremfor BARN og må nå leve med avgjørelsen

Jennifer Aniston var en del av den populære sitcom ' VENNER '. Hun er også en av de mest kjente Hollywood-skuespillerne. Hun er imidlertid litt ikke fornøyd med kommentarene om hennes personlige liv. La oss finne ut mer i denne artikkelen.

Hva skjedde egentlig?

I et nylig intervju delte skuespillerinnen hvordan folk kommenterer hennes personlige liv. Hun delte at hun er stemplet som ekkel for å fokusere på karrieren og ikke barna. Hun uttalte at folk ikke er klar over dette faktum. Ingen kjenner til innsiktene. Hun sa at ingen er klar over hva som skjer med henne personlig og medisinsk. Hva er problemet og hvorfor kan hun ikke få barn? Hun var like såret og trist.

Hun ga et eksempel på Dolly Parton og påpekte hvordan kvinner alltid blir målrettet. Hun delte at det er på høy tid, og hun ønsker å gå foran all denne kritikken. Hun sa videre kjønnsforskjellene. Hvis en mann gifter seg mer enn én gang, blir han ikke avhørt. Dette er imidlertid ikke tilfelle med kvinner.Anistons tidligere forhold

Jennifer har også møtt spørsmål om graviditeten sin tidligere. Aniston var gift med Hollywood-skuespiller Brad Pitt i 2000. Paret ble skilt i 2005. Det gikk rykter om at paret gikk fra hverandre fordi Jennifer ikke ville ha barn. Hun ønsket å fokusere på karrieren. Den 52 år gamle skuespillerinnen giftet seg med Justin Theroux. Hun ble kalt til å være egoistisk da hun fokuserte på karrieren sin og ikke på familieplanlegging. Justin Theroux og Jennifer Aniston ble skilt i 2017.

Hun delte i et intervju med Allure-magasiner at hun blir stemplet som egoistisk. Folk hevder at hun alltid velger karrieren sin fremfor barn. Hun har ikke noe ønske om å bli mor. Hun delte også at det å ikke ha egne barn ikke betyr at du ikke kan ha morskjærlighet. Hun følte dette var ganske frekt og fornærmende.Hun delte et innlegg om at hun ville holde seg unna de uvaksinerte vennene sine. Jennifer Aniston ble også kalt et 'liberalt veksthull' og ble mobbet av folk.

I det siste ble Jennifer gjenforent med eksmannen Brad Pitt. De dukket opp sammen for et pengeinnsamlingsbord lest sammen med forskjellige andre stjerner som Morgan freeman og Mathew McConaughey . Hun delte senere i et intervju at hun og Brad er venner for alltid.

På arbeidsfronten

I begynnelsen av 2021 ble Jennifer gjenforent med rollebesetningen til den berømte sitcom FRIENDS. De dukket opp sammen for et spesielt gjenforeningsshow. Hollywood-skuespillerinnen spilte rollen som Rachel Green i showet. Det var et av de mest suksessrike showene gjennom tidene. Det gjorde også Aniston kjent og en av de best betalte skuespillerinnene.

Hun delte at gjenforeningen minnet henne om ting fra fortiden. Showet startet i 1994 og den siste episoden ble spilt inn i 2004. Jennifer skilte seg samme år med sin daværende ektemann, Brad Pitt. Besetningen ble gjenforent for en gjenforening, men den ble forlenget på grunn av pandemien. På arbeidsfronten er Aniston en del av Apple Tv+-serien Morgenshowet . Showet inneholder andre kjente stjerner Reese Witherspoon , Billy Crudup og andre.