Jaden Smith og Will Smith døde i en bilulykke Ryktet spres over Internett

For noen år tilbake ble det strømmet mange nyheter på internett, tusenvis av påstander som sa det Will Smith og sønnen hans Jaden smith var involvert i en ulykke. Dette hadde åpenbart bekymret fansen hans mye. Noen sa også at de var døde i denne massive bilulykken. Er dette ryktet i det hele tatt sant? Hva er virkeligheten skjult bak dette sjokkerende ryktet? For å vite alt, følg med oss, akkurat her!

Vil Smith og sønnen Jaden Smith i en massiv bilulykke?

Ryktet om Will Smith og Jaden Smith i en grusom bilulykke ble rapportert for nesten 2 år tilbake. Dette ryktet ble opprinnelig spredt gjennom plattformen til Facebook. Ikke bare dette, men folk hevdet at den berømte Hollywood-stjernens sønn Jaden Smith til slutt døde i den massive bilulykken. Artikkelen som gikk over hele internett sa at den store stjernens bil hadde møtt en skremmende ulykke med en lastebil. Og til slutt, sa artikkelen, at i den grufulle hendelsen har Jaden Smith dessverre dødd. tapt. Denne falske nyheten ble sendt ut av et ukjent nettsted som brukte CNN-logoen.Som et resultat av dette plutselige uheldige ryktet ble Wills fan svært bekymret. I løpet av noen få timer etter ryktet så vi at det ble opprettet forskjellige Facebook-sider, som alle hevdet at ryktene var legitime. Vi så til og med så mange medlidende og sorgfulle innlegg om denne saken på alle slags sosiale medieplattformer. Men heldigvis fikk vi snart bekreftelse på at de to var helt gode og i live. Will Smith og sønnen Jaden lever i beste velgående.

En rask titt på Will og Jadens reaksjon på ryktet!

Will Smith har egentlig ikke reagert på noen av disse falske påstandene om at han og sønnen hans døde i en bilulykke. Vi har mottatt slike falske rykter nå og da, men Will har aldri sett på eller følt nødvendigheten av å gi en reaksjon på disse falske dødsryktene. Men Wills sønn Jaden Smith har bestemt seg for å uttale seg mot disse tingene. Han sa at disse er gjort av folk som prøver å få oppmerksomheten til mengden. Men ifølge ham kommer alt dette bare til å gjøre ham og faren enda mer populære! Jaden følte seg også veldig hyggelig da han så at fansen deres bryr seg så mye om dem.

Hva er årsaken bak ryktet? Finn det ut, her nede!

Ryktet som ble opprettet av nettstedet var bare en handling av uredelige midler. Siden droppet til slutt folk til ondsinnede nettsteder. Dette falske ryktet som kom over hele internett ble gjort for å få offentlig oppmerksomhet. Ikke bare i 2019, men en lignende type nyheter som involverer, Will og Jaden, var også ute på internett, tilbake i år 2016. Den hevdet om selvmord i stedet for en ulykke. Nyheten, nærmere bestemt ryktet som kom i 2016 hadde også en video knyttet til seg. Pass på at du ikke tror på alt, du hører på internett! For ytterligere siste oppdateringer og nyheter, hold kontakten med oss, akkurat her.