Jada Pinkett gjorde Will Smith til PSYKISK FORVORDRET og SELVMORD

For å være ærlig, den siste dokumentarserien av Will Smith var faktisk planlagt å fokusere på reisen hans for å komme i form, fysisk. Men i virkeligheten har showet også gitt ham en sjanse til å fokusere på sin mentale helse.

Stjernen til Aladdin , Will Smith (53 år) har gjort sin opptreden i sin YouTube-serie Mitt livs beste form . Serien er en dokumentarisk type show og inneholder 6 deler. showet fokuserer på stjernen Will Smith og hvordan han går ned 20 kilo i vekt på 20 uker. Samtidig jobber han også med sine kommende memoarer, ' Vil .’ Skuespilleren til Menn i svart avslørte i traileren til showet at da han først dukket opp i showet, trodde han at han skulle komme i livets beste form fysisk. Men på den annen side var han ikke til stede på stedet mentalt. Traileren ble utgitt 1stnovember (mandag) 2021. Han la også til at han endelig kunne finne ut massevis av skjulte fakta om seg selv.I en spesiell scene hadde innbyggeren i Philadelphia vært åpen om sitt tidligere liv med sine bekjente og sin familie, som inkluderer hans kone Jada Pinkett Smith og deres to barn, Jaden smith (23 år), og Willow Smith (21 år). Han avslørte for dem en mørk fase av livet sitt og nevnte at det var den eneste gangen i hele livet hans da han hadde alvorlige selvmordstanker.

Den nominerte Oscar-prisen har nevnt i en voiceover at det vi hovedsakelig tenker på når vi hører navnet Will Smith, hovedpersonen som utsletter romvesener, stjernen i Bigger-than-life, er en viss konstruksjon. En karakter som er nøye skapt og designet for å beskytte seg selv, for å gjemme seg fra den ytre verden, for å beskytte den feige innendørs. I det tidlige kvartalet av 2021 nevnte vinneren av Grammy-prisen offentlig at han var i 'den verste formen' i livet sitt da han satt fast inne i huset sitt mens koronaviruset raste utenfor. I midten av året avslørte han at han skulle hoppe inn i treningsplanen sin igjen med lite hjelp fra YouTube.

Han kunngjorde i sin offisielle Instagram-håndtak at kroppen hans er det eneste som hjalp ham å fortsette gjennom en hel epidemi og mange dager på beite gjennom pantryet. Han nevnte også at det ikke er slik at han hater denne kroppen, men han ønsker å komme i bedre form. Så, ikke flere muffins ved midnatt. “Jeg kommer i den beste formen i livet mitt!!!!!” konkluderte han.

Vi har sett Will Smith være åpen om sin reise for å komme i best form for fansen. Han hadde delt utallige innlegg på hans offisielle Instagram-håndtak som ble sjekket ut av 55,6 millioner av hans følgere. For tiden er han opptatt med skuespillerkarrieren sin, da han skal vises i den kommende filmen ' Kong Richard .’ Han vil fungere som Richard William , faren til tennisproffene Serena og Venus Williams.

TaggerJada Pinkett Will Smith