Hvorfor fikk Nick Jonas og Priyanka Chopra sitt første barn gjennom SURROGACY

Nick Jonas og Priyanka Chopra har tatt det største steget i ekteskapet. Paret hadde tatt imot sitt første jentebarn. Ja, du hørte riktig, begge er nå foreldre. De hadde tatt imot sitt første barn gjennom surrogati. Fansen deres er overlykkelige over nyhetene. Følg med oss, for å vite alt om det, bare her nede!

En vakker kjærlighetsreise, Priyanka Chopra og Nick Jonas- 'Fra elskere til mann og kone'

Priyanka Chopra og Nick Jonas møttes første gang i Met Gala 2017. Begge var representert den anerkjente designeren, Ralph Lauren. Til slutt falt begge for hverandre. De to forstår hverandre veldig godt. De er kjent for sin sterke kjemi. Til slutt, i juli 2018, fridde Nick Jonas til Priyanka Chopra for hennes bursdagsfeiring. Det var en fullstendig overraskelse for Priyanka Chopra. Hun var helt uvitende om Nicks plan.Etter å ha vært forlovet i 6 måneder, bestemte de to seg for å knytte bryllupsknuten i desember 2018. Paret hadde et overdådig bryllup i Jodhpur, India. Siden begge tilhører forskjellige kulturer, hadde de organisert både hinduistiske og vestlige bryllupsseremonier. De har vært gift i 3 år nå. Begge har enorm kjærlighet og respekt for hverandre.

Nick og Priyanka tar det største skrittet mot forholdet deres!

Nick Jonas og Priyanka Chopra har tatt imot sitt første barn gjennom surrogati. Begge har delt kunngjøringen via sin Instagram-håndtak. Paret har tatt det største steget i ekteskapet. De er nå foreldre. Begge har ønsket et vakkert jentebarn velkommen gjennom prosessen med surrogati. Nick og Priyanka er begge glade for å starte den nye reisen i forholdet deres.

Fansen deres er virkelig sjokkerte og overrasket over denne nyheten. For noen måneder tilbake, i et intervju, snakket Priyanka Chopra om arbeidslivet og familielivet. Arbeidet hennes har alltid vært øverst på prioriteringslisten hennes. Men hun ønsker også å vie så mye tid som mulig til familielivet med Nick Jonas. Hun er en svært ambisiøs person. Hun liker å jobbe og har alltid prøvd å holde tritt med arbeidet sitt. Men nå føler hun behov for å finne en balanse mellom arbeidslivet og privatlivet.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Priyanka (@priyankachopra)

I samme intervju ble hun også spurt om planene om å bli mor. Den nydelige indiske skuespillerinnen sa at hun ikke vil planlegge ting. Hvis Gud vil at hun skal bli mor, vil det til slutt komme på hennes reise en eller annen dag. Ingen visste om hele surrogatisituasjonen deres. Vi hadde noen rykter tidligere som sa at Priyanka ventet sitt første barn. Noen sa til og med at hun var gravid. Men det var tydeligvis ikke tilfellet.

Hele familien Jonas er veldig glad for denne nyheten. Paret ønsker for tiden å fokusere på deres første jentebarn. Priyanka Chopra og Nick Jonas er klare og klare til å starte foreldrereisen. For øyeblikket ber de to om privatliv fra fansen og media. Det var alt for nå, for å få flere slike oppdateringer om den siste sladderen og nyhetene om kjendiser, hold kontakten med oss, akkurat her.

TaggerNick Jonas Priyanka Chopra