Hvordan blir Bridgerton sesong 2 uten The Duke of Hastings?

«Kjære lesere, det ser ut til at hertugen av Hastings kommer til å bli okkupert og ut av byen. Lurer du på hva det betyr for Daphne og den nyfødte gutten deres? Det er jeg også. Jeg skal sørge for å holde deg oppdatert, som alltid.

Dine,

Lady Whistledown.'Får navnet sitt fra ' Bridgerton ’ familie som dette showet følger, Bridgerton er et hit Netflix-show som kom ut i 2020 og tok internett med storm. Det har kallenavnet Regency-versjonen av det berømte amerikanske ungdomsdrama-TV-showet, Gossip Girl. Showet er basert på den berømte romanserien av Julia Quinn og ble brakt til live på skjermen av regissør Tom Verica og produsent Shonda Rhimes. Den strålende skuespillerbesetningen inkluderer Rege-Jean Page, Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Nicola Coughlan og mange flere spennende navn! Den ble nesten umiddelbart fornyet for Bridgerton sesong 2. Men fansen ble sjokkert over å vite hva de kunne forvente i den andre sesongen, og nyhetene er ... langt fra gode.

SYNOPSIS

Basert i Regency-æraen i England, følger dette periodedramaet livene til de 8 Bridgerton-søsknene og deres forsøk på å finne kjærligheten og få plass i datidens svært patriarkalske og fordømmende samfunn.

Et morsomt faktum å merke seg er at Bridgerton-søsknene er navngitt i alfabetisk rekkefølge! (Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory og Hyacinth.)

Den første sesongen fokuserte hovedsakelig på Daphne og ektemannen Simon (spilt av henholdsvis Phoebe Dynevor og Rege-Jean Page) og var basert på boken «The Duke and I» av Julia Quinn. Den andre sesongen forventes å fokusere på det eldste søskenet, Anthony Bridgerton, på samme måte som den andre boken i serien, 'The Viscount Who Loved Me'.

HVA ER NYTT I SESONG 2?

Det er på tide å si adjeu til Simon Basset! Sammen med kunngjøringen om fornyelse avslørte Netflix og Shondaland også at Rege-Jean Page ikke kommer tilbake for Bridgerton sesong 2, via en melding fra Lady Whistledown. Selv om nyheten om hertugens avgang ikke burde komme som en stor overraskelse siden den andre sesongen ikke vil fokusere for mye på dem, ble fansen knust over å vite at de ikke vil få se litt mer av den dampende romantikken mellom Daphne og Simon og også deres liv som nybakte foreldre, som kom som en stor plott-vri på slutten av sesong 1.

Bridgerton sesong 2 vil fokusere på Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) når han drar på et oppdrag for å finne seg en viscountesse etter at ting ikke fungerte med Sienna.

Bridgerton-stjernen Nicola Coughlan ertet at sesong 2 kommer til å bli 'ekstremt dramatisk'. Hvem elsker ikke litt drama?

SESONG 2 MEDLEMMER

Bridgerton sesong 2 vil legge til noen helt nye rollebesetningsmedlemmer til den svært talentfulle nåværende gjengen. Netflix avslørte at Simone Ashley vil bli med dem i rollen som Kate Sharma, Anthonys ekstremt egenrådige kjærlighetsinteresse.

Phoebe Dynevor vil også gjøre comeback, men vil ta baksetet denne sesongen.

BRIDGERTON SESONG 2 UTGIFTSDATO

En offisiell utgivelsesdato er foreløpig ikke annonsert, men det forventes at vi ikke får en ny sesong før 2022. Ingen ønsker å vente så lenge, men som det sies, gode ting tar tid!