Har Kate Mara og Jamie Bell EKTESKAPSPROBLEMER, her er hva industrien sier

Hva skjer med Hollywood-parene? Kate Mara og Jamie Bell er på kanten til å sette en stopper for ekteskapet?! Paret er virkelig forståelsesfulle overfor hverandre. Men hva om de har problemer med ekteskapet? Vil vi se et annet kjendispar bli skilt? Vel, hold ut før du går mot konklusjonen! Er ryktene i det hele tatt sanne? Vi har alt du vil vite om dette paret, akkurat her.

Finn ut alt om Kate Mara og Jamie Bell her!

Vi vet alle hvordan Kate og Jamie møttes! Paret hadde møtt hverandre på settet til filmen deres, Fantastic Four omstart , som skjedde tilbake i år 2015. Begge spilte store roller i filmen. Ettersom tiden gikk, ble begge forelsket i hverandre mens de jobbet med filmen sin. Like etter at filmen ble utgitt, like etter ett år, bestemte begge seg for å knytte bryllupsknutene. Begge deler en vakker datter, som nå er to år gammel. For ikke å glemme, deler Jamie også en veldig bedårende sønn, ved navn Jack, med sin ekspartner, Evan Rachel Wood . For øyeblikket fungerer ekteskapet deres ganske bra og går jevnt. Kate har også hevdet at de ikke kan holde seg fra hverandre i mer enn to uker!Kate Mara hadde en spontanabort! Visste du om dette?

Vi vet alle at paret ønsket sin første datter velkommen tilbake i år 2019. Men etter så mange år har vi fått vite at Kate hadde en alvorlig spontanabort før datteren ble født. Ja, skuespillerinnen har blitt rapportert å ha en spontanabort på grunn av stress og andre problemer. Hun var fullstendig ødelagt etter tapet. Men Jamie har stått sterkt med henne, i løpet av hennes spontanabort. Han hadde støttet og elsket henne mye i alle disse årene, noe som nå har redusert smerten hennes.

Faktisk, under hennes andre svangerskapsstadium, var hun også bekymret for å få en ny spontanabort. Hun var veldig spent på det. Aborten hennes var definitivt en alvorlig sak for henne. Men takk til mannen hennes, som hadde tatt veldig godt vare på henne, under det andre svangerskapet. Heldigvis hadde hun en vellykket og trygg fødsel under sitt andre barn.

Industrien mistenker at paret har problemer med ekteskapet?

Den berømte Hollywood-industrien er full av sladder og de siste hete samtalene. Hver ny dag får vi et nytt emne å snakke om. På samme måte mistenker noen av samtalene at Kate Mara og Jamie Bell har ekteskapsproblemer. Det er ingen gode oppdateringer eller nyheter om det. Hvis noe går nedover bakken, vil det definitivt få toppoverskriftene på nyhetene. Derfor vil vi foreslå å ikke høre de enkle ryktene der ute.

Så langt blir begge sett på som veldig fornøyde med hverandre. Ekteskapet deres vokser dag for dag. Hvis vi teller, vil du se at begge har vært sammen de siste 6 årene. Begge er fortsatt et stående eksempel på et fabelaktig kjendispar. For flere slike oppdateringer om de siste hete sladderene og nyhetene, hold kontakten med oss, akkurat her!