Hailey Baldwin HATER Selena Gomez og er SJALO på at Justin Beiber fortsatt bryr seg om henne

Hailey Baldwin Har aldri akseptert direkte at hun hater Selena Gomez og er sjalu på at mannen hennes fortsatt bryr seg om henne. Hailey Baldwin og Justin Beiber er gift med hverandre og det faktum at Justin bestemte seg for å fri til Hailey Baldwin For ikke lenge siden etter at han brøt med Selena. Selv om de har vært lykkelig gift og Hailey Baldwin virkelig elsker Justin Beiber for den han er. Men det faktum at hun også vet hvor mye Justin Beiber brydde seg om Selena Gomez . Så for å dekke over at hun har prøvd å gjøre forsøk på å bare se ut som Selena Gomez.

Hvis du kan finne Haily Baldwin gjøre ting som å kopiere Selena Gomez sine stiler og prøve å ikke få det til å se åpenbart ut, men faktisk har hun vært besatt av Selena Gomez som prøver å kopiere utseendet og stilene hennes. Hvis vi må vise noe lignende, vil dette bildet bare gjøre susen. Men i det siste, rundt 2011, da Selena Gomez og Justin Beiber var sammen, var Hailey Baldwin en av personene som gikk god for team #Jelena, og dette kan sees over hele internett da hun snudde seg om dette tilbake i 2011. Og i det hun var veldig åpen for å akseptere dem begge og hvordan de er det perfekte paret, og det er et drømmepar. Men etter forholdet hennes til Justin Beiber begynte hun å skrive innlegg og ord som kunne fortelle hennes mentale tilstand og også fakta som er forårsaket av hennes besettelse med Selena Gomez.En raner ønsker ikke å avdekke sin konfidensielle informasjon, så den sjalu sier det ikke åpenlyst, men handlingene hans dikter opp forestillingene hans. Det faktum at hun giftet seg med Justin Beiber, og hun har fortsatt ikke vært opp til det nivået der Selena Gomex var med Justin Beiber og for ikke å glemme at hun er litt populær, men hun blir alltid sammenlignet med Selena Gomez, og det er noe som alltid vil være der. Enten hennes Instagram eller sidene hun har laget er ikke så populære, men ja, hun har en fanbase som elsker henne og støtter henne for den hun er. Og Justin Beiber og Hailey Baldwin blir sett ved mange anledninger som streifer rundt og deltar på fester, og det er mange søte videoer om det.

Hun er en som ikke har blitt behandlet pent av Justin og Selena-fans fordi alle tenker på henne som en erstatning for Selena Gomez. Hailey vil bare at folk skal behandle henne og gi henne kjærligheten de til to av dem (Justin og Selena) eller i det minste slutte å være slemme mot henne på sosiale medier. Etter å ha gått gjennom det har Hailey innrømmet at det påvirker henne, men det faktum at hun også er menneskelig og en som elsket dem, men nå har ting endret seg.