Fantastic Beasts 3 for å bringe Jude Law tilbake som unge Albus Dumbledore

Ja, du hørte det riktig, Fantastic Beasts 3 skjer. Forrige måned kunngjorde Warner Bros.-studioene at de alle er klare til å lansere den tredje delen for Fantastiske dyr . Alle Harry Potter-fans er veldig spente og ser frem til denne tredje delen i Fantastic Beasts-serien. Tittelen er ute nå, og vi har noen flere oppdateringer om den, følg med for å vite alt.

Tittelen på Fantastic Beasts 3 er ute nå!

Fantastic Beasts 3 har fått tittelen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Vi kommer garantert til å få en eksepsjonell historie for den kommende oppfølgeren til Fantastic Beasts-serien. Det er så mange spørsmål som kommer inn i hodet til seerne knyttet til tittelen på filmen.Hvilke hemmeligheter kan Humlesnurr gjemme for oss? Det kan være så mange svar på dette spørsmålet. skulle tittelen referere til? Tidligere J.K. Rowling sa at hun ønsker å avsløre Dumbledores homoseksualitet på skjermen. Men plottet er ennå ikke bekreftet. Inneholder filmen noen dype mørke historier om Humlesnurr? Ikke bare det, men noen av de originale rollebesetningene har også blitt endret. Dermed vil vi helt sikkert se nye fjes i den kommende oppfølgerfilmen.

Hva kan vi forvente av Fantastic Beasts 3: The Secrets Of The Dumbledore?

De to første delene av Fantastic Beasts-filmene klarte å fange publikums oppmerksomhet. Men du kan definitivt ikke nekte for at Harry Potters historie var mye bedre på grunn av J. K. Rowlings eksepsjonelle historier. Til tross for dette, prøvde Fantastic Beasts-serien å fange publikums oppmerksomhet. De gjorde det bra, men manglet fortsatt å påvirke publikum slik Harrys eventyrlige historie gjorde. Dermed står det mye på spill for Fantastic Beasts-serien. Denne kommende filmen kommer til å være et nytt tillegg til linjen og må være virkelig virkningsfull for å fange publikums oppmerksomhet på riktig måte.

I følge våre interne ressurser har vi hørt at Fantastic Beasts-serien har planer om å få fem filmer i kø. Men de tidligere filmene har manglet å forbløffe seerne og har dermed fått en gjennomsnittlig vurdering. Historien var alltid ment å omfatte fem filmer. Det er mye press på den tredje filmen, Secrets of Dumbledore. Det må gi noe absolutt fullt av eventyr, drama, action og ånd for å gjøre en minneverdig innvirkning på publikum.

Når kommer Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore ut?

Utgivelsesdatoen for den tredje delen av Fantastic Beasts-serien har blitt forskjøvet mange ganger under pandemiskrisen. Som alle andre filmer og serier, måtte også dette møte kampene med COVID-19. Men nå har vi heldigvis kausjon på datoen. Dermed gjør Harry Potter-fans seg klare til å reise tilbake til Wizarding World. Hvis alt går bra i henhold til produksjonsplanen, så forventer vi å få Fantastic Beasts 3, neste år 15. april 2022. Filmen har stor sjanse for å få denne tre måneders tidlige utgivelsesdatoen.