Fansen synes at Jim Carrey DONNING AV det perfekte Eggman-utseendet i Sonic 2 er det beste noensinne

Den første traileren til Sonic the Hedgehog 2 ble utgitt nylig på Game Awards 2021 . som ikke bare brakte tilbake Sonic og vennens haler, men vi får også se jim Carrey iført som en perfekt skurk som Dr. Arbeider . Fans elsket Jim Carrey i den første filmen som spiller rollen som skurken som er ond, men morsom og det er noe Jim Carrey er god på. Fans var glade for å se ham i traileren da de visste at han var reaksjonene deres tok over internett.

Så er det dette

Jim Carrey med sin rolle og komiske timing briljant i skuespill har nesten tatt over internett igjen i Twitterverse fans snakker om hvordan han er den perfekte skurken og det beste valget av skurk for Sonic-serien. Fansen var gale etter Jim Carrey hvordan han koser seg i filmen og hvordan han spiller karakteren så perfekt. Dessuten er traileren til filmen nesten elsket av alle. Å sammenligne den med den første traileren til den første filmen der den ble kritisert for ikke å lage lyd slik den ser ut i spillet og serien, og at tilbakeslaget forårsaket endringen av lydkarakteren og gjorde den mer sonisk, og fra da av har alt vært en jevn reise for skaperne.

Mens den første delen var etterlengtet i lang tid, og den leverte opp til alles forventninger, selv om ingen trodde den ville bli bra, men den ble virkelig mottatt, og den vant også mange priser i mange prisutdelinger. Den andre delen av filmen var forventet å være mye større enn den første delen, og den leverte absolutt opp til forventningene da traileren til Sonic the Hedgehog ble sluppet på The Game Awards 2021.

Du kan se traileren her

Rollelisten for Sonic 2

Jim Carrey spikret Eggman-utseendet

Mens Jim Carrey har satt baren høyt og spiller sin skurkerolle i Sonic-fansen forventer han at han blir sett i flere slike roller, da dette vil være noe perfekt for en som ham. Sonic the Hedgehog skal lanseres i 2022. Det er også en liten mulighet for at vi før det kan få se den nye Sonic animerte serien. Dette er ennå ikke bekreftet av noen kilde, men det er en liten sjanse for at det skjer. Vi vil fortelle deg mer informasjon om det når vi får høre noe om det.