Etter Marvel Phase 4 Movies Now Transformers: Rise Of The Beasts utsatt med et helt år

Transformers Franchise er kjent for å levere massive Blockbusters, og siden den kunngjorde den nye filmen ventet alle på dens utgivelse innen 2022. Men Paramount bestemte akkurat at på grunn av den pågående Covid -19-pandemien måtte filmen utsettes ytterligere og blir nå skjøvet tilbake til år 2023. Det er et masteskifte og det til i år.

Transformers: Rise Of The Beasts er det siste tilskuddet i franchisen til Transformers og er for øyeblikket den syvende delen i filmen etter en spin-off-film Bumblebee.Selv om fans også absolutt elsker tegneseriene og filmene i animert form for serien, har den absolutt markert seg etter å ha blitt avvist mange ganger, og nå er den en av de mest solgte franchisene, den har alt en franchise kan ha filmer, show, animasjonsserier, og tegneserier, og varer for å finne roboter som samles inn og selges til høyere priser i mange auksjoner.

Det er tegneserier som vi ser hvert år, og som viser hvor mye fans blir gale for å se ut som favoritttransformatorene deres.