Etter Hawkeye vil vi se Hailee Steinfeld i actionfylt animasjonsserie Arcane

League of Legends er et av de mest kjente MOBA-spillene (multiplayer online battle arena) gjennom tidene. Riot Games ' 2009-utgivelsen, League, trakk spillere fra hele verden og utviklet en betydelig e-sportscene. Den har to spin-off-spill: Teamfight taktikk , en auto-sjakk fighter, og Legends of Runeterra , et kortspill. League of Legends lar spillere velge mellom over 100 spillbare mestere fra den mytiske verden Runeterra. Læren og menneskene til Runeterra inspirerte Arcane, en Netflix-animert versjon av League. Arcane vil grave inn i dette universet, og konsentrere seg om historien om søstrene VI og Jinx, som er fremmedgjort etter å ha blitt separert som små spedbarn i Zauns underby. Det er mye å studere før du ser på tilpasningen, med 12 år på å bygge opp læren. Før du ser Arcane, her er alt du trenger å vite, og starter med et glimt av Runeterra.

Runeterra er en enorm fantasiverden delt inn i 13 regioner. Disse regionene er befolket av et mangfoldig utvalg av raser og dekker et bredt spekter av kulturer og biodomer. Runeterra er rik på historie og magi, fra den frodige, frodige floraen i Ionia til de enorme ørkenene i Shurima, det militaristiske kongeriket Noxus til det ensomme territoriet Ixtal. Arcane finner sted i to distinkte områder: den skinnende fremskrittsbyen Piltover og underbydistriktet Zaun.Piltover og Zaun er så uløselig sammenvevd at Legends of Runeterra behandler dem som et enkelt område i spillet. Piltover er bygget på toppen av klippene som Zaun er innebygd i, så de står praktisk talt oppå hverandre. Til tross for deres nærhet, kolliderer de to regionene ofte på grunn av variasjoner i levekår og skikker. Piltover, også kjent som fremskrittsbyen, er et senter for handel, vitenskap og utdanning.

Piltover er kjent for sitt akademi, som utdanner Runeterras beste hjerner i banebrytende heksteknologiske vitenskapsprosedyrer og hvordan de kan forbedre den ytterligere. Havnene er også en viktig kilde til handel, med kjøpmenn som seiler fra hele Runeterra til Piltover. Som et resultat har Piltover blitt en velstående by med et godt levenivå.

Zaun, på den annen side, er en langt grimmere region, som absorberer mye av Piltovers avrenning og lider av betydelig høyere grad av fattigdom og kriminalitet. Tragiske Chemtech og andre industrielle hendelser forekommer ofte, men Zaun Grey er en av Zauns mest farlige risikoer.

Grey er en tykk dis fra fabrikkene i Zaun og Piltover, og dens varierende tykkelse gjør pusten i Zaun til en fare. Folket i disse to kontrasterte regionene forakter hverandre; Pilties ser på Zaunites som lavere klasse, mens Zaunites forakter Pilties for å ha forårsaket de fattige forholdene de lever under.

Kampanje-teaseren for Arcane viser glimt av forstyrrelser og antyder at den svake freden mellom områdene nærmer seg slutten. Av alt er hvert fantasirike bare like fantastisk som individene som befolker det, så la oss ta en titt på mesterne som vil dukke opp i Arcane.

Les også: Sandman-utgivelsesdatoen bekreftet av Netflix og første titt ertet