Etter 8 år med dating vil Youtuber Jenna Marbles og Julien Solomita knytte bånd; Klikk for å vite mer

YouTuber Jenna Marbles, hvis ekte navn er Jenna Mourey, er låst inn i en langvarig medskyldig Julien Solomita, som rapporterte forpliktelsen på en Twitch-strøm torsdag.

Kort tid før ba jeg om at Jenna giftet seg med meg, og hun sa faktisk, sa Solomita under strømmen. Så vi er låst inne. Mourey og Solomita begynte å date i 2013. Det var ikke raskt klart når Solomita tok opp ekteskap med Mourey, men han la til at forpliktelsen skjedde 'antagelig lenger tilbake enn du kanskje mistenker.

Jeg er ekstremt energisk, og det føles flott å få ordene ut i lys av det faktum at jeg trengte å gi deg råd en stund, og det gjorde jeg ikke med den begrunnelse at det ga meg spenning, så jeg bare holdt meg til det. , sa Solomita. Dessuten tror jeg i dag at jeg forsto at den var litt snudd, og at det ga meg mer spenning å klemme den på en måte, så der er informasjonen.Solomita viste et fotografi av Moureys hånd med bryllupsbandet og fortalte seerne at hun i tillegg fikk ham en ring 'en kort tid etterpå med den begrunnelse at hun trengte at jeg også skulle sette pris på engasjementet og ha muligheten til å ta en titt på hånden min. , så nå har jeg en liten forgjengelig ring» som han pleide å ta av før han sølte før han avga erklæringen.

Mourey samlet mer enn 20 millioner tilhengere på YouTube-avledningen hennes som hun begynte i 2010. I juni 2020 rapporterte hun at hun forlot nettmediescenen i et lidenskapelig uttrykk for anger-video for gamle fiendtlige stoffer på siden hennes.

Paret kjørte i tillegg et felles nettopptak, kalt Jenna og Julien Podcast, i veldig lang tid, som de avsluttet i august for et år siden, takket være fansen i den siste scenen av showet. Til tross for at Moureys nettbaserte medietilstedeværelse i stor grad har gått ned etter at hun tok av fra YouTube, har Solomita lagt ut innlegg på sin egen YouTube-kanal, og han fortsetter å legge til rette for Jerk-strømmer.

Hun er fortsatt frakoblet, som du mest sannsynlig er klar over, men samtidig mye av en del av livet mitt, og nå er det sant, sa Solomita under Twitch-strømmen. Jeg er usedvanlig glad, hun er blid, fortsatte han. Dere var alle en del av forholdet vårt en god stund, og i lys av det faktum at du ikke ser henne lenger betyr det ikke at du faktisk ikke ser verdien i henne og trenger å vite dette.

Jennas barn og nettoverdi

I tilfelle du tilbrakte enda litt tid på YouTube i løpet av det forrige tiåret, er det på det tidspunktet en anstendig mulighet for at du tenker på Jenna Marbles. Hun er grunnleggende hva man seriøst bør tenke om YouTube-suverenitet. Vloggerens kanal har i overkant av 20 millioner støttespillere, til tross for at hun ikke har presentert noe innhold på den kanalen siden juni 2020.

Mens Jenna og Julien ikke har noen menneskelige barn, er de glade foresatte for fire gjemme spedbarn. Jenna og Juliens hjørnetenner, Marbles, Kermit, Peach og Bunny dukket ofte opp i YouTube-opptakene deres og på deres nettbaserte mediekontoer. I september 2020, et par måneder etter Jennas start fra det sosiale nettet, ga Julien seere en hundeoppdatering og viste at alle på alle måter er veldig blide og solide.

Til tross for at Jenna aldri har vært den typen vlogger som har kastet tall rundt seg, er det tydelig at hun har tjent ekte sparepenger med YouTube-kanalen sin og andre medieeventyr. Hennes nåværende totale eiendeler er regnskapsført til å være et sted nær millioner. Inntektsstrømmen hennes er antagelig mye lavere siden hun ikke legger ut nytt stoff, men det er beskyttet å si at hun og Julien mest sannsynlig er vakre hyggelige, penger snakker.

TaggerJenna Julian Fersken