Er Taylor Swift og Joe Alwyn HEMMELIG forlovet? Ryktet forklart

Taylor Swift er nå forlovet? Skal den oppsiktsvekkende sangeren faktisk gifte seg? Er ryktene virkelig sanne? Taylor Swift har alltid vært privat om kjærlighetslivet sitt. For øyeblikket er hun sammen Joe Alwyn . De to begynte å date tilbake i 2017. Så langt har begge vært konsekvente med hverandre. Men er de to virkelig forlovet? Følg med oss, for å vite sannheten, akkurat her.

Taylor Swift og Joe Alwyns kjemi og romantikk

Etter veldig lang tid, endelig Taylor Swift åpnet opp om sitt private kjærlighetsliv. I hennes Netflix-dokumentar, Frøken Americana , som ble utgitt tilbake i 2020, delte sangeren om sitt private og personlige liv. Både Taylor og Joe vil at forholdet deres skal være privat. De ønsker ikke å diskutere det i intervjuer og podcaster. De har det bra med det faktum 'å ikke lage overskrifter'. Begge har enorm respekt for hverandre og de elsker hverandre mye. De ønsker ikke å bli stemplet av media.Sangsensasjon Taylor Swift er forlovet?

I den samme dokumentaren har vi sett en diamantring på venstre hånd. Faktisk hadde hun blinket den gigantiske overdådige ringen på skjermen. Handlingen hennes utløste ryktene. For første gang i historien viste Taylor noen av romanseklippene hennes med Joe Alwyn. Begge ble sett nyte hverandres selskap.

Det er ingen tvil, de ønsker å bli gamle sammen. Joe har alltid klart å stå ved Taylors side. De snakker ikke om hverandre offentlig, men de elsker hverandre mye. Taylor har vært taus om forlovelsesryktene sine. Hun omtaler fortsatt Joe Alwyn som kjæresten sin, ikke forloveden. Du må tro at ryktene har forsvunnet nå. Men gjett hva, du tar feil! De to planlegger noe 'spesielt' for hverandre.

Taylor Swift og Joe Alwyn ble sett i St. Ives hvor de hadde en hyggelig tid sammen

Nylig i 2022 har paret blitt sett i St. Ives. Ser ut som paret er klare til å ta det neste store steget i forholdet. Planlegger de to å forlove seg? Turen er ment å være svært privat. Den koselige turen deres til St.Ives har varmet opp. Det gamle ryktet brenner igjen!

Ifølge våre kilder har Taylor tatt et privatfly fra Nashville til Cornwall. Hun skal møte kjæresten i Storbritannia. Det er en tre dagers ferietur. Begge er spente på sin spesielle tur. Paret har planlagt å fly sammen til tropelandet St. Ives. Vel, det er ikke alt, Taylor har gjort noen spesielle endringer i sin profesjonelle timeplan.

Turen var en plutselig plan. Planlegger Taylor Swift å gifte seg? Vi er fortsatt ikke klar over den spesielle anledningen. Men vi vil garantert oppdatere deg om dette emnet, så snart vi hører noe nytt om denne saken. Inntil da, for å få flere oppdateringer om siste kjendissladder og saftige historier, hold kontakten med oss, akkurat her.

TaggerJoe Alwin Taylor Swift