En 'Chuck'-film kan skje raskere enn forventet, bekrefter Shazam! Fury of the Gods-stjernen Zachary Levi

Etter en lang ventetid har vi endelig en offisiell oppdatering på filmen, Chuck. Dette er tilfeldigvis den mest etterlengtede filmen til Shazam! stjerne Zachary Levi . Den amerikanske skuespilleren har prøvd hardt for å få filmen til å gå i oppfyllelse! Endelig, etter så mange år, hadde Zachary Levi gjort noen fremskritt mot drømmeprosjektet hans, Chuck. Følg med oss, for å vite alt om det, akkurat her.

Er filmen Chuck bekreftet? Zachary Levi, bekreftet selv filmen?

I en uklippet podcast med Michael Rosenbaum snakket Zachary Levi endelig om drømmeprosjektet sitt, Chuck. Prosjektet har vært på stor vent. Han jobber veldig hardt mot Chuck-serien. Allerede før han avsluttet showet, hadde han en visjon for filmen, Chuck. Men på grunn av kort budsjett og tidsproblemer ble drømmeprosjektet hans aldri virkelighet. Han har prøvd siden 2012 å få filmen til å skje, men dessverre har den alltid vært på pause.Men endelig har det kommet litt håp for ham. Nylig hadde han en prat med skaperne av showet, Josh Schwartz og Chris Fedak . De snakket om drømmeprosjektet hans. Faktisk, under pandemiskrisen, kom hele Chuck-besetningen om bord gjennom en Zoom-samtale. Serien var spesiell for alle. Rollemedlemmene så ganske interessert ut i å jobbe med filmen, Chuck. Selv i et virtuelt møte, kunne rollebesetningsmedlemmene føle følelsen av gjenforening i seg selv.

Det er ikke offisielt ennå, men Levi tror denne gangen kan noe skje. Fansen har ventet på filmen veldig lenge nå. Han har ikke lovet det, men han tror filmen kan være noen flere år unna deg. Zachary er veldig bestemt på Chuck-prosjektet sitt. Filmen, Chuck kan komme til å gå rundt veldig snart. Men vil Warner Bros. godkjenne Levi’s-prosjektet? Vil Zachary Levis drømmeprosjekt noen gang gå i oppfyllelse?

Zachary Levi sliter med å få en plattform for filmen sin, Chuck! Vet alt om det, bare her nede!

Selv om Zachary Levi har gitt oss litt håp for filmen, Chuck. Men han hadde avsagt en lignende type dom tilbake i 2017, og vi har fortsatt ingen film i kø. Denne gangen hørtes han ganske optimistisk ut om prosjektet sitt. Men vi kan ikke ignorere det faktum at filmen hans fortsatt ikke har en sikker plattform. Han hadde i utgangspunktet planer for Netflix. Men det virker som Netflix ikke er interessert i å ta opp prosjektet.

Netflix hadde ikke et sted for filmen Chuck. Men HBO Max kan være vendepunktet for Zachary Levis drømmeprosjekt. Warner Bros. er fortsatt taus om denne saken. Men Levi hørtes ganske selvsikker ut da han henvendte seg til Warner Bros.-studioene. Så vil filmen Chuck endelig få en plass i HBO Max? Vel, dette kan bare bli kjent når studioene viser grønt lys til filmen. Vi vil garantert gi deg flere oppdateringer om filmen, så snart vi finner noe nytt om dette emnet. Inntil da, for å få de siste oppdateringene om nye filmer og serier, hold kontakten med oss, akkurat her.

TaggerZachary Levi