Dragon Ball Super Kapittel 79 Utgivelsesdato og spoilerdiskusjon

Introduksjon

Så vidt vi kan huske, var en av de mest kjente anime-seriene (som vi ikke kjente som anime) som gjorde barndommen vår fantastisk. Dragon Ball Z . Nå har tiden endret seg, og det samme er navnet og tidslinjen til denne animeen, den nåværende tidslinjen til Dragon Ball-serien er kjent som Dragon Ball Super. Og akkurat som sine forfedre, har også denne fått ganske mye popularitet. Så siden Chapter 78 allerede har vært ute nå, ser vi som fans frem til neste kommende Dragon Ball Super Chapter 79, og med dagene som går fort, har vi noen dager igjen til utgivelsen!

Dragon Ball Super Chapter 78 har tittelen ‘Gas’ Wish.’ De skjønner at himmelen blir mørkere, og Goku innser at det er som å ringe Shenlong. Monato lurer på om det ikke er dette han tenker. På den siden dukker Dragon Shenlong opp og ber Elect fortelle ham ønsket ettersom han har samlet to Dragon Balls. Romvesenene lurer på hvorfor det er så mørkt. Mørket forsvinner og Goku lurer på hva som skjedde.
Vegeta hører en kraftig signatur og spør Goku hvem som sier at det kommer for dem. Granola innser at han er klar over denne kraften, og han er nesten likegyldig til presset fra den kraften. De så to gutter på fjellet. Maki og Oil hilser på dem, og Goku innser at det var de to jukserne. Goku forteller de to at han kjenner historien og spør dem hvorfor de kom ut. Maki svarer at de er her for å fjerne søppelet da planene deres fortsatt pågår. Han takker Granola for å være en god spiller. Granola skjeller Heeters for handlingene deres. Maki snakker om et ønske fra Elect.Les også: Solo Leveling Chapter 176 og Jin Woo's Battle with King of Dragons fortsetter

Forventet plott for Dragon Ball Super Chapter 79

I det kommende Dragon Ball Super Chapter 79 forventer vi å se Gas foreslå å drepe Namekians, Saiyans og Granola, dette kapittelet vil se Gas angripe Goku og Granola og vil lett overmanne Granola.

Når og hvor skal du se?

Dragon Ball Super Chapter 79 er ment å bli publisert offentlig 20thdesember i år.

Hvis du er en nettleser-type person, kan du offisielt Dragon Ball Super Chapter 79 på Viz.com og gratis på Manga Plus, og hvis du er en person av mobiltypen, kan du lese den gratis på Tachiyomi-appen.