Doctor Strange 2 trailerlekkasje STÅL SPOTLYSTEN fra Spiderman No Way Home

Introduksjon

Benedict Cumberbatch debuterte i Marvel Cinematic Universe i Doctor Strange-filmen som Stephen Strange aka Doctor Strange i år 2016. Doctor Strange fungerer som Sorcerer Supreme, den primære beskytteren av Jorden mot magiske og mystiske trusler.
Strange fortsatte å vise sin ekspertise innen magisk kraft i Thor: Ragnarok (2017), da Thor og Loke dro for å finne ham i New York, teleporterer Doctor Strange på humoristisk vis Thor og Loke rundt i Sanctum uten varsel og sender dem til slutt til Norge. Stranges eventyr fortsetter deretter i Avengers: Infinity war (2018), med nøkkelen til den siste krigen til Avengers. Etter å ha forsvunnet på slutten av Infinity War, dukker Strange opp igjen i Avengers: End Game (2019) og kjemper med Thanos sine tropper, og tar med sine egne for å hjelpe Avengers. Strange kommer nå til å vises i den siste filmen av Spider-Man: No Way Home som åpner et helt nytt multivers før han går inn i Doctor Strange: In the multiverse of Madness . Med lekkasjen av Doctor Strange 2 trailerlekkasjen har Strange stjålet tordenen fra utgivelsen av Spider-Man: No Way Home .

Doctor Strange: in the Multiverse of Madness trailerlekkasje

The Doctor Strange: in the multiverse of madness trailer ble lekket på nettet som ennå ikke er offisielt annonsert. Siden Marvel aldri unnlater å overraske fansen deres, hadde hoveddelen av Doctor Strange 2 potensialet til å bli vist på slutten av Spider-Man No Way Home i stedet for de vanlige Post-Credits-scenene for å vise teaseren til Doctor Strange 2, noe som gjør ryktene mer rundt traileren mer troverdige. Doctor Strange: in the Multiverse of Madness er sikker på kjølvannet av kaoset til No Way Home, Strange hjelper Spider-Man å kaste en trylleformel som ville få alle til å glemme den ekte Spider-Man Peter Parker som åpner døren til multiverset og lar alle skurkene fra forskjellige univers komme inn i hans. Selv om den første undergangen kontrolleres av Tom Holland, Tobey Maguire og Andrew Garfield, ser Spider-Man fra forskjellige vers ut til å være mye større enn hva Dr. Strange kunne håndtere og splitte åpner døren til multiverset som deretter fører til konsekvenser. I mellomtiden, det vi kan finne ut av kjernen i den lekkede traileren er at det kommer til å være store opptredener (vi vil ikke gi deg noen spoilere, #Don'tSpoilTheDS2), men det vi kan fortelle deg er at Doctor Strange blir sittende fast et sted i multiverset og på en eller annen måte reiser gjennom multiverset og finner Wanda Maximoff AKA Scarlett Witch ( Elizabeth Olsen ) og ber om hjelp mens trolldommen får multiverset til å kollapse. Hypen rundt trailerlekkasjen er ingen spøk, da det hele virker verdt det med tanke på hva som ennå ikke kommer i Multiverse of Madness.
Tidligere denne uken ble det lagt ut en tweet rundt Doctor Strange 2 på Twitter som gjorde alle oppmerksomme på lekkasjen av traileren som Walt Disney Studios markedssjef Asad Ayaz svarte med en følelse av forvirring ved å bare kommentere «Hva», som visstnok beviser. å være falske påstander.