Cole Sprouse og Lili Reinhart er SAMMEN TILBAKE og dater? Rykter forklart

Are Cole Sprouse og Lili Reinhart fra den klassiske historien ' Riverdale ' tilbake igjen? Klarte de misforståelsen sin? Får vi se paret sammen igjen? Vent, det er mange spørsmål på en gang. Men gjett hva vi kan ha svaret på dem alle. Vi har igjen noe i luften for vårt en gang så hotte og tilfeldige par, Cole Sprouse og Lili Reinhart. Følg med oss, akkurat her, for å vite alt om Reinhart og Sprouse.

Cole Sprouse og Lili Reinhart: La oss ta deg gjennom forholdet deres

Fansen hoppet av begeistring da de fant Lili og Cole dater hverandre. Vi savner definitivt paret mye. Så la oss ikke kaste bort mer tid og ta deg gjennom et minne langs veien om deres vakre forhold. Stjernene fikk definitivt sjansen til å utforske hverandre sammen med showet sitt, 'Riverdale'. Tilbake i 2017 pleide de å flørte med hverandre på programmet sitt. Begge hadde definitivt et veldig vakkert vennskap før de gikk videre til forholdet.Kjærlighetsfuglene offentliggjorde snart forholdet sitt samme år, 2017. Selv har de til og med tatt mange turer sammen. Tilbake i 2017 tok begge sin første ferie sammen, begge hadde en flott tid på strendene på Hawaii. I 2018 ble begge også sett i Paris og deretter i Mexico. Mesteparten av tiden ved forskjellige anledninger har vi funnet at stjernene holder hender og kysser hverandre. De har til og med debutert på rød løper sammen som et offisielt par. Vi har også sett dem sammen for Met Gala 2019.

Hvorfor brøt The Lovebirds opp?

Jeg er sikker på at du må ha vært i ærefrykt når du så kjærlighetshistorien deres. Du må tenke nå, hvorfor de to skilte veier? Vel, hvis du ikke vet det, så følg med mens vi utvikler hvorfor det søteste paret i Hollywood bestemte seg for å slå opp med hverandre.

I følge våre rapporter var 2019 ikke et godt år for paret. Starten på året, 2019 var fortsatt bedre, men ting gikk ut av fantasien snart. I juli samme år sa de to derfor opp forholdet. Det var mye misforståelser mellom paret. I tillegg, under koronaviruset, var de ikke i kontakt med hverandre så mye. Avstand stoppet definitivt gnisten ut av forholdet deres.

Snart brøt begge medstjernene også tausheten om bruddet, da det var mange rykter som hevdet at forholdet deres var i live. Begge erklærte snart gjennom sine sosiale medier-håndtak indirekte at de har skilt veier ut.

Kom paret sammen igjen?

Nå kommer dagens diskusjon, den som alle ventet på. Fansen deres ville ha hoppet hvis paret hadde blitt sammen igjen. De to har egentlig ikke kommet sammen igjen. Faktisk dater Cole for tiden Ari Fournier. På den annen side har vi ikke mottatt noen datingoppdateringer for Lili Reinhart, så vi vil gjerne si at hun fortsatt er singel.