Cobra Kai sesong 4 Utgivelsesdato Annonsering Teaser; Kommer den i oktober?

Netflix-serien kobra kai er blant de mest fantastiske eventyrprogrammene å se, uansett generasjon.

Cobra Kai: Introduksjon

Dette programmet var først en YouTube-original da det begynte å sendes. som ikke bare trakk inn 1980-tallsgenerasjonen og fikk en tilhengerskare, men den trakk også til seg nytt publikum med sine splitter nye og nye stjerner. Denne serien har fått mye ros siden den ble kjøpt av Netflix, og den har også blitt nominert til noen av de nåværende Emmy-prisene.

For fans av dette programmet har vi noen spennende nyheter: til tross for at sesong 3 ble publisert tidlig på året, er den fjerde sesongen nå i arbeid og skal etter planen sendes i 2021. Fansen bør forberede seg på mer krangel og noe samarbeid som involverer Daniel LaRusso og Johnny Lawrence.Ifølge rapporter begynte Cobra Kai sesong 4 å filme i februar i år og varte deretter i rundt 3 ½ måned før den ble fullført i mai.

Fansen er også ivrige etter å se flere scener og deler av Johnny Lawrence gjenværende takt med noen få karateferdigheter, men ventetiden vil definitivt bli avsluttet innen desember.

Det gjorde også slutt på ryktene om at Ali var Torys mor. Dette får oss fortsatt til å lure på hvordan Tory tilhører KKU (Karate Kid Universe), annet enn å gjøre Sams liv surt.

Sesong 4 forventes å fokusere ytterligere på Robby, som har hatt sine egne vanskeligheter både med Johnny og Daniel, som Kreese utnytter.

Robby hadde en lang erfaring med Johnny, og han har også et langt forhold til Daniel. I sesong 3 har vi sett ham på en sprø tur, prøver å finne ut hvordan han skal takle nedfallet fra det som skjedde med Miguel og finne ut hvem han skal tro og hvem som virkelig er bra for ham.

Cobra Kai er sterkt avhengig av grå områder. I tilfellet med LaRusso ser vi at han hadde mistet kontakten og var ute av likevekt med at mentoren hans var fraværende, og Cobra Kai kastet ham ut av aksen og fikk frem noen av hans mindre attraktive aspekter.