Cobra Kai sesong 4: Kommer Elisabeth Shue endelig tilbake som Ali?

Introduksjon: Cobra Kai sesong 4

Ventetiden til fansen har kommet til en slutt ettersom utgivelsesdatoen til Cobra Kai sesong 4 har blitt offentliggjort nylig. Sesong 4 får premiere på Netflix i desember 2021. Trailere av Cobra Kai som nylig ble offentliggjort, har fått publikum til å glede seg til å se serien. Noen sitater sammen med teaserne indikerer noen ting om handlingen til sesong 4 Cobra Kai. Cobra Kai sesong 3 var allerede en superhit ved å oppnå topplassering i nesten 28 land og stå i køen av topp 10 superhits i rundt 85 land. Sesong 3 av serien presenterte stor action med slaget ved Chateau LaRusso og tilbakekomsten Elisabeth Shue rollebesetning som 'Ali'.

Handlingen i sesong 4

Cobra Kai sesong 4 vil være sentrert rundt den største handlingen mellom de felles styrkene til Eagle Fang dojos og Miyagi Do som kjemper mot Cobra Kai i en turnering. Sesong 3 observerte sammenkomsten av Eagle Fang-dojoer og Miyagi. Vinneren av turneringen vil invadere dalen mens taperen må forlate stedet. Historien vil være sentrert rundt elevene som forbereder dem til konkurransen og deretter kjemper mot Cobra Kai for å vinne tilbake dalen deres. Hovedrollene i serien Sam og Hawk vil kjempe mot skurkene, Robby og Kyler. Som vist i traileren, vil Terry Silver debutere i Cobra Kai og vil gi litt økonomisk hjelp til Cobra Kai. Sesong 3 var allerede vitne til noen glimt av vennskap mellom Kreese og Silver. Traileren skildrer tilstedeværelsen av Silver i serien da Kreese ringte ham for å få hjelp. Dette indikerer at Kreese og hans Cobra vil bli hjulpet av Terry Silver.Les også: Kommer Owen Wilson tilbake som Lightning McQueen i Disney+-serien Cars On The Road?

Utgivelsesdato for Cobra Kai sesong 4

Netflix-showet Cobra Kai sesong 4 vil være ute for fansen 31. desember, fredag ​​i 2021. Trailerne har allerede avslørt mesterne i Miyagi do- og Eagle Fang-dojoene som trener elevene sine til å kjempe mot Cobra Kai for å ta tilbake dalen i All Valley-turnering.

I likhet med de tidligere hitsesongene, antas også Cobra Kai sesong 4 å være en superhit. Følg med og se favorittserien din Cobra Kai for å være vitne til årets beste actionsekvens.