Bradley Cooper og Irina Shayk dater igjen etter at han DUMPET HENNE for Lady Gaga

Jeg vet at overskriften ovenfor sjokkerte deg, men gjett hva, det kan bare bli sant! Bradley cooper er oppdaget igjen med Irina Shayk ! Den hete og kjekke Bradley Cooper hadde tidligere dumpet Irina Shayk. Men det virker som de har klart å tenne gnisten igjen. Jeg vet at det er mange spørsmål i tankene dine akkurat nå, men gjett hva vi har svar på alle spørsmålene dine. Følg med oss, for å vite alt om det, akkurat her!

Alt om Bradley Cooper og Irina Shayks Dating-tidslinje og mye mer!

Vel, for noen dager siden hørte vi noen rykter om dette. Men gjett hva, ryktene har blitt drevet av paret. Bradley Cooper har blitt sett på gata sammen med Irina Shayk. Ser ut som de to hadde en hyggelig Thanksgiving-helg sammen! Så betyr det at paret har bestemt seg for å komme sammen igjen?Vi vet alle at Irina Shayk og Bradley Cooper hadde slått opp i 2019. De to hadde begynt å date hverandre tilbake i 2015. Forholdet deres varte i nesten 4 år. De deler til og med en vakker datter, som heter Lea. Men de to hadde bestemt seg for å gå fra hverandre i juni 2019.

Til tross for bruddet har de to fortsatt å være foreldre til datteren Lea. I henhold til informasjonen vår var ikke Irina så fornøyd med Cooper. Hun følte at Cooper brukte mesteparten av tiden sin på å jobbe. Irina følte seg ganske utenfor, og til slutt bestemte de seg for å gå hver til sitt.

Det er også noen rykter som sier at Bradley Cooper hadde forlatt Irina for Lady Gaga ! Men i henhold til våre estimater står ryktene til å være falske. Lady Gaga dater tross alt Michael Polansky, siden begynnelsen av 2019. Det er ingen sjanse, de to hadde skilt seg på grunn av Lady Gaga, men det var definitivt på grunn av Coopers stramme spilleplaner.

Etter nesten to år har de blitt oppdaget sammen. Også før dette har det vært mange intervjuer, der Irina hadde fortalt at til tross for at hun bestemte seg for å gå fra hverandre, har Cooper alltid vært en utmerket pappa for deres fire år gamle datter, Lee. Faktisk, når det kommer til foreldreskap, har de alltid vært sammen med sin lille datter.

Dater Bradley Cooper virkelig Irina Shayk? Vet alt om det, bare her nede!

Bradley Cooper og Irina Shayk ble nylig sett sammen tilbringe Thanksgiving-kvelden sammen med sin søte fire år gamle datter, Lea. De ble sett sammen med Anne Hathaway sin lille familie. Ser ut som Cooper, Irina og Lea hadde en hyggelig Thanksgiving-helg hos Cooper sammen med Anne, mannen hennes og en av deres virkelig søte unge sønner.

Men i henhold til den fullstendige informasjonen, hadde ikke Irina egentlig tilbrakt natten hos Cooper. Jeg vet at vi nylig har sett noen rykter om at de to har blitt sammen igjen. Ikke bare det, men de to har nylig blitt sett og ser veldig fornøyde ut med hverandre. Vel, vi har egentlig ikke mottatt noen offisiell uttalelse fra de to om disse ryktene. Men hvis de blir sammen igjen, vil det garantert bli varslet til deg av oss. Inntil da, følg med med oss, for å motta de siste oppdateringene om kjendissladder og mye mer!