Bradley Cooper hadde et HEMMELIG forhold til Lady Gaga mens de DATET Irina Shayk er grunnen til at de SPLITTE; Ryktet forklart

Introduksjon

Det fire år lange forholdet mellom Bradley cooper og Irina Shayk har angivelig endret seg ettersom det står at Bradley Cooper har blitt 'emosjonelt fraværende.' Rapportene sier videre at bindingen mellom Cooper og medstjernen Lady Gaga har drevet ryktene om et romantisk forhold mellom dem. Og akkurat dette ryktet har gjort forståelsen mellom Cooper og kjæresten Shayk verre.

Rapportene forklarte at datingryktene om Cooper og Gaga, som sier at de har en slags kjærlighetsaffære på gang, ikke virkelig hjalp mens han reiste konstant for å promotere filmen. Det interessante er at rapportene ikke kansellerte muligheten for at Bradley Cooper og Lady gaga kan date i deres virkelige liv. En innsider sa at Cooper har en stor og eksklusiv forbindelse med Lady Gaga. Men om de vil date i det virkelige liv er for tidlig å anta.

På den annen side ble det først rapportert at Lady Gaga ikke har noen rolle i forholdet til Cooper og Shayk. En annen kilde bekreftet at det ikke er noe mellom Cooper og Lady Gaga som kan kalles romantisk. Siden de begge er medstjerner i samme film, var de knyttet til vennskapsbåndet.Hva er den nåværende statusen til Bradley Cooper og Irina Shayk?

Men etter alt, tilbake i juni 2019, gikk paret fra hverandre etter at de bodde hos hverandre i 4 år. I følge rapportene fra en innsider, skal den 46 år gamle skuespilleren til «A Star is Born» og den 33 år gamle supermodellen ha diskutert hvordan de skal ha omsorgen for datteren Lea De Seine.

En annen kilde har informert reporterne den gang at tingene mellom Cooper og Shayk hadde avkjølt seg i stor grad. Men ting hadde ikke gått bra mellom de to på en god stund nå, og Irina Shayk hadde bestemt seg for at det ville være til det beste hvis hun flyttet til plassen sin. Ting så ikke så bra ut mellom dem, og etter at de gikk fra hverandre, deler de nå omsorgen for sin 4 år gamle datter.

Hva sa Lady Gaga om det?

Etter å ha blitt ertet av fansen på scenen da hun ble spurt om Bradley Cooper, svarte Lady Gaga fansen sin på en konsert tilbake i 2019. Noen dager etter separasjonen mellom Bradley Cooper og Irina Shayk spilte sangeren sin opptreden på en scene i Las Vegas. Etter at hun ble spurt om Cooper, mistet hun hodet da hun hørte om spekulasjonene om at hun hadde noe å gjøre med separasjonen mellom Bradley og Shayk. Hun utbrøt til publikum rett før hun fremførte filmens spor Shallow og sa 'Og en ting til, vær snill eller f**k off.' Til tross for at de gjorde en dampende fremføring av den populære sangen på scenen til Oscar-arrangementet i februar, har Lady Gaga alltid fortalt de andre at hun bare er en god venn av Bradley Cooper. Når hun snakket om den sensuelle opptredenen på scenen til Oscar-arrangementet, fortalte hun at folk så kjærlighet i den opptredenen, og ærlig talt, det var akkurat det de ville at folk skulle se!