Box Office: Fansen tror at Matrix 4 floppet på grunn av BYTTET mot Laurence Fishburne som Morpheus

Introduksjon

Neos reise til The Matrix-verden ender med slutten av Matrix Saga. Den fjerde filmen The Matrix Franchise ble utgitt i desember 2021. Navnet på den fjerde og siste delen av denne franchisen er ' The Matrix Resurrections .’ Alle franchisetakere har fått mye popularitet fra starten. Den fjerde delen var ikke annerledes. Matrix Resurrections har vist seg som en av de mest fantastiske filmene i 2021.

Det har gått 18 år siden den tredje delen av den første Matrix trilogi i 2003. Etter at publikum så den fjerde delen som nylig ble utgitt, hadde vi blandede anmeldelser i hendene. Noen sier at den fjerde delen kan sammenlignes tett med The Matrix Reloaded fra den originale trilogien. Fans som turnerte filmen på kino 22. desember sa at filmen var morsom og humoristisk. Når det er sagt, har kritikere og fans kritisert regissøren, Lana Wachowski . Det er også folk som snakket til støtte for direktøren.Hvem var der og hvem var ikke i Matrix-filmen?

Rollen som hovedpersonen Neo gjentas av ingen ringere enn Keanu Reeves . Treenighetens treenighetsrolle gjentas av Carrie-Anne Moss . Men denne gangen kunne vi ikke se Laurence Fishburne gjentar rollen som Morpheus. På den annen side har vi kunnet se en ny versjon av Yahya Abdul-Mateen II . I tillegg ble karakteren til merovinger og niobe gjentatt av Lambert Wilson og Jada Pinkett Smith . Men vi så også noen nye skuespillere som Neil Patrick Harris , Priyanka Chopra Jonas , Jonathan Groff , Ellen Hollman , James McTeigue , og Jessica Henwick bli med i Matric-oppstandelsen.

Hva synes fansen om fraværet av Laurence Fishburne

Så når vi kommer til anmeldelser av fans, har denne filmen mottatt en del tung kritikk fra fans og kritikere over hele verden. Bortsett fra det faktum at plottet og den tekniske utviklingen til filmen har gjort mye skade på filmens popularitet, er én faktor mer fremtredende enn andre. Det er fraværet til kjerneteammedlemmene i den tidligere matrisetroppen. Hvem er det? vel ... hvem andre enn Laurence Fishburne? Guiden til matriseverdenen som ønsket Neo velkommen i hans utfordrende reise manglet i denne filmen som laget et stort hull i handlingen. Nostalgifaktoren spilte en stor rolle i denne saken. Den nye fyren som kom tilbake med rollen som Morpheus er Yahya Abdul-Mateen II. Vel ... han har gjort en god jobb slik han ble regissert, men i sammenligning med den forrige Morpheus.

Det er ingen tvil om at vi ikke har noe annet valg enn å følge med og se om Matrix Resurrection kan samle skalaen og kvaliteten til Matrix-trilogien med samme layouttone. Men for alle de fansen som trodde at filmen ville være i samme skjønnhetskategori som den andre delen av franchisen, er det på tide at dere gjør store endringer i forventningene våre.