Bob Odenkirk antyder endelig Better Call Saul sesong 6 utgivelsesdato i 2022

Bedre Caul Saul er en spin-off-serie av Breaking Bad som er produsert av Vince Gilligan og Peter Gould. Det amerikanske krimdramaet utspiller seg i Albuquerque i New Mexico tidlig til midten av 2000-tallet. Hovedpersonen i serien er James eller Jimmy McGill som spilles av BOB ODENKIRK og historien utfolder seg mens han fortsetter sin reise fra en tidligere svindlere til en seriøs advokat og deretter til en grådig kriminell forsvarsadvokat. Serien er også en prequel og oppfølger til Vince Gilligans nok et krimdrama Breaking Bad. Better Caul Saul er en serie på 6 sesonger der de foregående fem sesongene allerede er utgitt og den siste sesongen er klar til å sendes neste år i 2022.

Trailer, utgivelsesdato

Sesongen som bekreftet av skaperne vil markere slutten på serien og var opprinnelig satt til utgivelse i 2021 ettersom produksjonsarbeidet for opptak av reklame skulle begynne i september 2020. På grunn av den globale pandemien ble serien imidlertid forsinket og dens innspillingen begynte i mars i år i New Mexico. imidlertid med Odenkirks hjerteinfarkt. nok en gang ble filmingen forsinket, og nå er alt klar til utgivelse neste år, og det kan forventes et sted i midten av neste år.Frem til nå har ikke serien lansert sin offisielle; trailer, men med filmingen og produksjonsarbeidet som fortsetter i full blomst, kan det forventes en trailer når som helst snart.

Hva med rollebesetningen?

Når det gjelder rollebesetningen i serien, vil alle de originale karakterene bli sett tilbake som bekreftet av skaperne med:

Jimmy McGill- Hovedrollen i serien og den kommende sesongen vil videre utforske reisen hans for å bli Gene Takavic.

Kim Wexler- spilt av Rhea Seahorn , som er damekjærligheten til Jimmy McGill. Forrige sesong så en stor vending for denne karakteren, og hva som skjer videre vil bli sett i den første sesongen.

Mike Ehrmantraut- spilt av Jonathan Banks , som er en pensjonert politimann som senere blir livvakt og til slutt ender opp som narkotikafikser.

Gustavo Fring- spilt av Giancarlo Esposito , som driver et narkotikaimperium i skyggen av en hurtigmatkjede.

Howard Hamlin- ​​spilt av Patrick Fabian som ikke bare er Kim og jimmys tidligere sjef, men også sett på som administrerende partner for jimmys brors advokatfirma.

Nacho Varga- spilt av Michael Mando , er et ambisiøst medlem av Salmamca-gjengen og blir senere sett prøver å unnslippe Lalos tortur.

Lalo Salamanca- spilt av Tony Dalton og fortsetter arvestoffvirksomheten etter at Hector har fått hjerneslag.

Bortsett fra dette kan noen rollebesetningsmedlemmer fra forrige sesong også sees komme tilbake i Better Caul Sauls finalesesong. Disse kan inkludere Stacey Ehrmantrau, Hector Salamanca, Don Eladio Viente og mange flere.