Arnold Schwarzenegger HATER og FORAKTER Chris Pratt for å ha jukset Anna Faris

Introduksjon

Tilbake i 2008, Chris Pratt knyttet knuter med Anna Faris . Så teknisk sett har det gått over 8 år siden ekteskapet deres. Men i 2017 tok dette paret en beslutning om å gå for separasjon. Både Chris Pratt og Anna Faris bestemte seg for å ta det til sosiale medier. Så de kunngjorde skilsmissen på Instagram og andre sosiale plattformer.

Så, nå som vi kan se at Chris Pratt er separert fra Anna Faris og nå er gift med Katherine Schwarzenegger . nå vil du spørre hvorfor de ble separert. Mange fans har kommet til den konklusjonen at disse to bare er engasjert i sitt eget arbeid, og at det er grunnen til at de, uavhengig av deres gode personligheter og bånd, ikke klarer å gi tid til hverandre ordentlig. De har begge noen tidsfrister i verkene sine ettersom de begge jobber i filmindustrien. det er den sannsynlige grunnen til at ting ikke fungerte mellom Chris Pratt og Anna Faris lenger.

Nå, etter å ha blitt separert fra Anna Faris, tilbake i 2017, har Chris Pratt begynt å date Katherine Schwarzenegger. Disse to ble umiddelbart forbundet med hverandre. Etter å ha gått ut en stund, nådde de til slutt en avgjørelse om at de skulle ordne opp. Dedikasjonen deres var i den grad at de tror de er tvillingsjeler, og de tok beslutningen om at de skulle gifte seg tilbake i 2019.Hva synes Arnold om Chris?

Arnold Schwarzenegger er populær for å være en gammeldags kroppsbygger. Utenom det spilte han også hovedrollene i noen storfilmer, som Terminator-serien, Alien vs. Predator-serien, osv. Mens Chris Pratt er sammen med Katherine Schwarzenegger, tror faren hennes Arnold at Chris kanskje ikke passer for hans kjære. Katherine. Han fikk en idé om at noen fra Hollywood-industrien ikke vil være kompatibel med datteren hans. Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger tok en beslutning om å gifte seg tilbake i 2018, og de er fortsatt gift siden 2018 i 3 år nå.

I flere intervjuer avslørte Guardians of the Galaxy-stjernen at hans nåværende kone Katherine har hjulpet ham på mange felt. Mange fans av Chris Pratt tror at han ikke taklet bildet sitt av en vellykket skuespiller, siden det var for tidlig for ham, og han fikk problemer med sin offentlige figur. Men etter at han møtte Katherine Schwarzenegger, har han blitt administrert av henne mens han gjør det han må gjøre. Så i utgangspunktet har han sluttet å bekymre seg for så mange ting på en gang. Og han ble rådet av Katherine om at han skulle lene seg tilbake og nyte populariteten.

Hva er det nåværende status

Arnold Schwarzenegger er den typen far som ikke vil være lykkelig hvis han ser at datteren hans er gift med en som ikke en gang kunne holde på sitt siste ekteskap. Men i dette tilfellet har e ikke vist noen form for uenighet med sin svigersønn offentlig. Så det kan sies at ettersom Chris elsker Arnold, har han akseptert ham som sin svigersønn. Etter å ha bodd sammen med datteren Katherine og Chris, hele denne karanteneperioden, aksepterte han endelig Chris i familien.