Armie Hammer og Henry Cavill vender tilbake for mannen fra U.N.C.L.E-oppfølgeren

Henry Cavill og Armie Hammer er to ekstremt kjente (og pene) ansikter i bransjen, og alle elsker dem. Så til alle fansen, det er gode nyheter for dere! Armie Hammer og Henry Cavill kommer tilbake sammen i oppfølgeren til The Man From U.N.C.L.E.

Mannen fra U.N.C.L.E

The Man From U.N.C.L.E er en actionkomediefilm fra 2015 regissert av Guy Ritchie .

Den ga en fortjeneste på hele 107 millioner dollar på billettkontoret og ble elsket av publikum over hele verden, men i det store og hele gjorde den seg ikke så bra som den kunne eller burde ha gjort!Mannen fra U.N.C.L.E-oppfølgeren

En oppfølger av The Man From U.N.C.L.E har vært i arbeid en stund nå. Det er ingen offisiell oppdatering om hvilket produksjonsstadium filmen er i, men vi vet at dette er fordi den fortsatt er i de aller første dagene.

Har vi en utgivelsesdato ennå?

Svaret er nei. The Man From U.N.C.L.E-oppfølgeren har ikke en utgivelsesdato ennå.

Finnes det en trailer ennå?

Nei. Det er ingen trailer per nå heller. Vi holder deg oppdatert!

Armie Hammer og Henry Cavill kommer tilbake for oppfølgeren?

De to hovedrollene fra den originale filmen vil gjenta rollene sine i denne oppfølgeren!

Fansen er overlykkelige over å kjenne ham fordi filmen ville virke ufullstendig uten dem.

Det er også en ekstra grunn til feiring for fans av Armie Hammer. Dette er fordi 2021 ikke har vært de beste årene for ham. Han ble droppet fra prosjekter til venstre og høyre på grunn av noen ganske alvorlige anklager mot ham. Vi vet ikke om de er sanne eller ikke, men vi håper det ikke, og forhåpentligvis vil denne filmen helbrede karrieren og ryktet hans noe!

Hvem andre kommer tilbake fra den originale rollebesetningen?

Ingenting er blitt sagt foreløpig om rollebesetningen bortsett fra at Armie og Henry vil være tilbake. Vi forventer å se noen nye fjes.