Armie Hammer FIRED fra A Man From U.N.C.L.E. oppfølger på ANKLARING for seksuelle overgrep og narkotikamisbruk

Introduksjon

Det kommende året kommer til å få en kickstart med noen av de mest urealistiske historiene til kjendisen i 2021. Gjett hvem? ja, Armie Hammer , skuespilleren til ' Ring meg ved ditt navn ' og ' Det sosiale nettverket ,’ og etterfølgeren til oljeselskapet til Hammer-familien, fikk søkelyset og kom inn i trenden etter å ha blitt anklaget for kannibalisme. Vel... han er faktisk ikke en kannibal.

Selv etter det. nysgjerrighetene maler rundt det personlige livet til Armie Hammer basert på anklagene han fikk fra sosiale medier, uker senere. Angående denne hendelsen forlot han to viktige prosjekter. I henhold til rapportene fra noen pålitelige kilder, fikk vi vite at han ikke forlot prosjektet, snarere ble han tvunget til å forlate. Nå som ting går, vet vi ikke om arbeidslivet hans kan være det samme som før.Påstander mot ham og hvordan det kommer til å påvirke karrieren hans

Meldinger som ikke er bekreftet, spres kontinuerlig over hele sosiale medier. Klippene viser angivelig at Armie snakker med en rekke kvinner i klar samtale som viser lystene hans, mens han uttrykker sin fetisj og sine seksuelle lyster om å drikke blod, kutte lemmer og slavebinde sexpartneren sin. Meldingen som angivelig er sendt av Armie selv, viser tydelig hans seksuelle fantasier. En kvinne som var hammers eks tidligere har nevnt at han hadde uttrykt ønske om å grille ribben og spise den. En annen kvinne som også var hans eks, rapporterte i intervjuet at han risset navnet hans på huden hennes (for å være nøyaktig, på bekkenet hennes) som han sa var 'knivleken' da de var på soverommet hans. Under dekke av alle disse frekke påstandene som har blitt en mediasensasjon, sier disse damene at disse seksuelle lystene til Hammer bare er røyktepper. De kommer med anklager mot Armie for å ha manipulert dem, tvang og misbrukt dem følelsesmessig. På den annen side har Hammer ikke kommentert noe som kan bekrefte disse anklagene. Hans nære krets har benektet alle anklagene om overgrep.

I denne nåværende teknologiens tidsalder har nyhetene som deles på sosiale medier en viss verdi. Selv om Hammer avslår alle anklagene mot ham, har anklagene tilsynelatende nok gyldighet. Som et resultat vil Hammer ha en nedtur i karrieren og arbeidslivet. Spesielt skulle han dukke opp i den kommende filmen ' En mann fra U.N.C.L.E. «som han ikke kommer til å gjøre lenger.

Talsmannen for det juridiske teamet til Armie Hammer har nevnt for journalistene at anklagene mot Hammer er «åpenbart usanne.» Han uttalte også at den seksuelle interaksjonen han hadde med partnerne sine var fullstendig samtykkende, og dette ble fullstendig diskutert som de gikk med på og den har deltatt gjensidig.

Hammer har nevnt i sin rapport at påstandene mot ham bare er usanne og ble kategorisert som noe grunnløst. Han utbrøt i sin uttalelse at han ikke kommer til å gi sitt svar på alle disse bullshit-påstandene. Han nevnte også alle sosiale medier-påstander som blir fremsatt mot ham som bare falske nettangrep.

Siden den gang har det ikke blitt sendt inn noen sak fra noen av kvinnene som anklaget Hammer for alle disse forseelsene.