Arcade 1Up lanserte ny serie med arkadeskap for barn: Paw Patrol og Pac Man for denne feriesesongen

Arcade 1Up har nylig lansert sitt nyeste tillegg til arkadeskapene. Denne gangen var fokuset å bringe kulturen til arkadespill inn også for barn. Selskapet bygde arkadeskap for voksne, men nå har de oppgradert til å lage spillskap for den yngre generasjonen også. Det er høytid og Arcade1Up har bestemt seg for å lansere det nye tillegget til Arcade1Up-skapene, Arcade 1Up Jr.

Arcade har nylig lansert samme modell av deres berømte spillskap, men fangsten her er at disse spillskapene er spesielt designet for barn. Dette er en veldig kul avtale ettersom de små barna vil bli introdusert til arkadespillets æra igjen.

De fleste barn er ikke gamle nok for de typiske arkadeskapene som er designet for voksne. Dette nye tillegget til serien med arkadeskap, det vil si Arcade 1Up Jr. er designet for aldersgruppen 4 til 8 år gamle barn med tilpassede kontroller og skalaer for å passe deres preferanser.

De to nye produktene som lanseres, heter angivelig Pac-Man og den andre, Paw Patrol. Lanseringen for begge produktene er planlagt for bestemte høytider. Den spesielle egenskapen til dette produktet er at det ikke krever noen form for montering fra barnets side. Alt barnet ditt trenger å gjøre er å fikle med det, og han vil finne ut hva de skal gjøre med produktet selv. De vil begynne å spille feilfritt på kort tid.Arcade Gaming-enheter var veldig populære på den tiden, de er fortsatt populære, men i disse dager har ikke folk mani til å spille arkadespill som før. Ulike spill er installert i enheten som Pac-Man, som ble ansett for å være det mest spilte spillet i tidligere epoker. Enheten viser noen gylne klassiske spill fra arkadespillepoken som Dig Dug og noen andre spill som Galaga.

Barna har ikke noe hastverk og kan begynne å leke i sin egen fart. Enheten leveres med tilpassede kontroller og vanskelighetsinnstillinger, noe som gjør det lettere for barnet å lære den riktige måten å spille spillet på.

Når barna føler seg slitne og trenger å hvile, har de en krakk til disposisjon hvor de kan sitte og leke videre. Krakken følger med pakken. Små barn elsker opplevelsen av å leke med voksne, dette produktet vil gjøre akkurat det for barnet ditt.

Enhetene er lett tilgjengelig online på Walmart, Amazon til en rimelig pris på 9,99. Disse produktene appellerer mye til barn, da de stort sett elsker arkadespill.

Salget av disse produktene har ennå ikke startet. Lanseringen er planlagt å starte i oktober og november. Lenker for Paw Patrol er gitt og lenken til Pac Man er også gitt. Ved å bruke disse lenkene kan du enkelt bli varslet når direktesalget starter. Disse nettsidene kan også brukes til å lære mer om produktene. Gjennom vedlagte lenker kan du også få hjelp dersom du har spørsmål angående produktet.